Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador: "Am petrecut clipe magice"

 Raiciu Adriana
.

Berna de la Puterea dragostei și Jador au fost surprinși împreună, iar fanii s-au întrebat imediat dacă nu este vorba despre ceva mai mult decât o prieteni. Iată ce spune acum fosta concurentă de la emisiunea matrimonială despre relația cu îndrăgitul artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Berna și Jador au făcut parte din același sezon de la Puterea dragostei. Cei doi chiar s-au sărutat la un moment dat, în emisiune, iar fanii așteptau ca aceștia să facă anunțul cel mare despre relația lor. Însă, au decis să rămână prieteni și să-și vadă fiecare de viața lui.

bernaberna

Însă, de curând, Berna și cântărețul au fost surprinși împreună, fapt pentru care toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva este vorba despre ceva mai mult decât o relație de prietenie. Iată ce spune acum fosta concurentă de la Puterea dragostei despre întâlnirea cu artistul!

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește

Citește și: Cu cine se iubește Berna de la Puterea Dragostei!Primele imagini cu noul ei iubit

Citește și: Concurenții America Express au plecat spre Mexic! Imagini și declarații înainte de aventura pe Drumul Aurului

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Ce au surprins camerele de filmat

Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador

De curând, Berna de la Puterea dragostei și Jador au fost văzuți împreună. Blondina l-a ajutat la filmările pentru noul videoclipul al artistului, însă fanii s-au întrebat imediat dacă e vorba de mai mult de atât. În plus, au tot apărut diferite zvonuri legate de faptul că aceștia au petrecut noaptea împreună.

La puțin timp după aceste speculații, Berna a decis să clarifice situația și a spus Jador îi este doar prieten și că nu se pune problema de a fi ceva mai mult între ei.

Au spus că noi doi am petrecut clipe magice, dar nu, nu am petrecut clipe magice. Într-adevăr, între mine și Jador este o prietenie foarte, foarte strânsă și mă înțeleg foarte bine cu el. A, că mai există pupici, îmbrățișări, da, este așa el'a explicat Berna la un post de televiziune. 

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv

Berna și Philip au avut o relație cu năbădăi. Cei doi au format unul dintre cele mai iubite cupluri în sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei. În ultima vreme, din cauza despărțirilor și împăcărilor, urmăritorii celor doi nu au știut ce să mai creadă și se tot întrebau dacă Berna și Philip mai formează un cuplu. Acum, aceasta a rupt tăcerea și le-a spus fanilor de pe Instagram că nu mai există nicio relație.

Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc‘, a scris fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe Instagram.

sursă foto- Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton