Georgina Rodriguez, prima apariție publică după moartea fiului ei. Cum s-a afișat iubita lui Cristiano Ronaldo la Cannes

 Dumitrache Laura
.

Georgina Rodriguez a avut prima apariție publică după moartea fiului ei. Georgina Rodriguez a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce fiul său a murit la naștere. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost însărcinată cu gemeni, urmând să aducă pe lume o fetiță și un băiat. Din fericire, fetița s-a născut perfect sănătoasă. Georgina a avut o apariție surprinzătoare la Cannes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Georgina Rodriguez a avut prima apariție publică după moartea fiului ei. Iubita lui Cristiano Ronaldo a trecut prin momente cumplite, iar de curând s-a prezentat la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra a fost o adevărată surpriză pentru cei prezenți.

Georgina si RonaldoGeorgina si Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au trecut printr-o adevărată tragedie. Aceștia se aflau la spital, unde tânăra urma să nască gemeni. Din păcate, fiul lor a murit la scurt timp după naștere. Astfel, Georgina a decis să facă o pauză și nu s-a mai afișat în public, până acum.

Citește și: Cum s-a fotografiat Georgina Rodriguez cu fiica ei.Ce nume poartă mezina lui Cristiano Ronaldo

Citește și: Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo.S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoare

Citește și: Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie:”Îi ofer libertatea de a…”

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat în ziua în care Irina a plecat în America Express:„Mai bine să mă evite o perioadă'

Georgina Rodriguez, prima apariție publică după moartea fiului ei

Pe 19 aprilie 2022, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez primeau cea mai tristă veste. Iubita fotbalistului se afla la spital, unde trebuia să nască gemeni, dar medicii nu l-au putut salva pe fiul cuplului.

Cu toate astea, fetița celor doi a venit pe lume perfect sănătoasă. De atunci, Georgina a evitat să apară în public, până acum. Iubita lui Cristiano Ronaldo a revenit în atenția publicului și a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes.

Ce ținută a purtat Georgina Rodriguez la Cannes

Pentru prima apariție publică de la vestea tragicei morți a fiului lor, Georgina a optat pentru o salopetă neagră din piele cu mâneci lungi și multe fermoare. De asemenea, vedeta a accesorizat ținuta cu pantofi stiletto cu toc înalt, dar și bijuterii.

Georgina Rodriguez a purtat o pereche de ochelari de soare, cu reflexii, iar cel mai scump element este geanta Hermes, de culoare portocalie. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost o adevărată prezență la Festivalul de Film de la Cannes.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au pierdut fiul

În urmă cu câteva lunii, Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo anunțau pe rețelele de socializare că vor deveni părinți de gemeni. În luna aprilie, Georgina se afla la spital, unde trebuia să nască, dar unul dintre copii a murit la naștere. Ulterior, Ronaldo a declarat că este cea mai mare durere pe care a simțit-o, dar de acum se vor concentra pe viața fetiței lor, pe care au botezat-o Bella Esmeralda.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte.Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire', scria Ronaldo pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton