Relația lor este cât se poate de serioasă! Andrei și Karina de la Survivor fac deja planuri de nuntă: "Putem oficia casatoria în ambele religii". Cum va arăta rochia de mireasă

 Cica Cristina
.

Bat clopote de nuntă la Survior România! Foștii concurenți Karina și Andrei au o relație serioasă și deja își fac planuri de nuntă!

Au fost eliminați de la Survivor, însă povestea lor abia acum începe. S-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul competiției sportive. Chiar dacă mulți nu le dădeau multe șanse să reziste ca și cuplu afară, cei doi se gândesc la căsătorie și au început să își facă planuri mărețe.

Citește și: Incident la Survivor România: Ema de la Războinici, găsită întinsă pe jos, plină de sânge.O farsă s-a transformat într-un adevărat necaz!

Nu au părăsit momentan Republica Dominicană, ci au ales să se mai bucure o perioadă de soare și vacanță împreună. Cei doi au vorbit despre nuntă și despre cum și-ar dori să arate cea mai fericită zi din viața lor. Au pus la punct multe detalii, inclusiv cum va arăta mireasa în ziua cea mare.

În ceea ce privește cununia religioasă, ei ar putea întâmpina probleme, având în vedere că Andrei este de religie catolică, iar Karina ortodoxă. Au rezolvat și acest aspect, fiind de părere că ar putea oficia căsătoria în ambele religii.

Citește și: Cum a fost primită Grațiela de soțul ei, Andrei Duban, după întoarcerea de la Survivor România:”E greu să îți imaginezi scenariul acesta. Încerc să…”

Andrei: „Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă”

„Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este ca nunta să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi. Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puțin, pentru că este frumoasă natural', a declarat Andrei, vizibil emoționat.

Desigur, pentru mireasă momentul nunții este extrem de important, având în vedere încărcătura emoțională.

Citește și: Elena Ionescu a dormit în brațele lui Sonny Flame la Survivor România:”Cu o seară înainte l-am simțit că…”

„Cand era mică mă uitam la filme și vedeam nuntile catolice, cu mireasa care e condusa la altar prin mijlocul bisericii si mi se parea un lucru wow …', a spus Karina, potrivit cancan.ro.

Desigur, în ziua cea mare alături le vor fi cele mai dragi persoane. Deja s-au stabilit rolurile la nuntă: Iancu va fi cavaler de onoare, iar Alice domnișoară de onoare, după cum au ales foștii concurenți Survivor.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Grațiela Duban, un nou flirt cu Ghiță la Survivor. Totul a fost filmat:gesturi îndrăznețe pe canapea, chiar în fața colegilor

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton