Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

 Lupescu Anca
.

La câteva luni de când celebra jurnalistă Cristina Țopescu a murit, proprietarii casei în care a locuit jurnalista au încercat să închirieze. 

Cristina Țopescu fost găsită fără suflare în propria casă, iar vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că era decedată de două săptămâni, după ce a suferit un infarct, conform medicilor legiști.

Potrivit impact.ro, proprietarii vilei în care vedeta a fost găsită moartă s-au chinuit o bună perioadă de timp să vândă locuința. Imediat după ce cercetările anchetatorilor s-au oprit, oamenii au încercat, în primul rând, să scoata casa din nou, la închiriere. 

Nimeni nu a mai vrut să locuiască acolo, drept urmare, proprietarii au luat decizia de a vinde locuința la un preț destul de ridicat. A fost nevoie de aproximativ două luni, ca aceștia să poată vinde casa, însă, deloc la prețul pe care l-au visat, ci chiar la unul mult mai mic decât se așteptau. 

Cristina Țopescu se descria simplu: jurnalist și cetățean activ.

„Am luptat pentru cauze. Uneori poate pierdute… Deși eu nu cred că există vreo cauză pierdută. Sunt obișnuită cu lupta', spunea ea.

La 59 de ani, Cristina Țopescu era angajată a Ministerului Sănătății, în funcția de consilier. Jurnale de știri n-a mai prezentat de ceva vreme. De ieri încoace, însă, jurnalele de știri s-au umplut iar de vocea ei, de chipul ei, de povestea ei: a murit singură, în propria casă, înconjurată doar de câinii pe care i-a iubit atât de mult.

„Viața este o luptă și trebuie să o luăm ca pe o normalitate. Toată viața! Ca să faci niște lucruri bune în viața asta, fie că sunt pentru tine, fie că pentru alții, trebuie să te lupți. Nimic nu se obține așa, ușor, fără niciun efort', spunea Cristina Țopescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton