Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii. Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

 Oana Pantazi
.

Rei, iubitul Laviniei, a avut parte de primul sărut la Insula Iubirii, după ce a ieșit la date cu Eda. Între cei doi a existat chimie de la început, însă el a dat frâu liber sentimentelor după ce Lavinia a făcut niște comentarii deranjante la adresa lui…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rei a căzut ieri-seară în ispită la Insula Iubirii, unde a avut parte de primul sărut, după ce a ieșit la întâlnire cu Eda, pe care chiar el a ales-o pentru date. Concurentul a fost vădit deranjat după ce a văzut filmarea în care Lavinia, iubita lui, i s-a confesat unei ispite masculine, mărturisind că îl consideră imatur… Acela a fost, probabil, și momentul în care a luat decizia de a merge mai departe.

rei-edarei-eda

Rei, sărut pasional cu Eda, la Insula Iubirii

Rei a fost omul serii de ieri la Insula Iubirii, unde a avut parte de un sărut pasional cu ispita Eda, la inițiativa lui. Între cei doi a existat de la început o chimie evidentă, iar dezamăgirea pe care a trăit-o concurentul din cauza iubitei lui a contribuit, cu siguranță, la grăbirea deznodământului. Drept urmare, după ce Lavinia l-a făcut să se simtă umilit, Rei a luat decizia de a-și da frâu liber sentimentelor alături de ispita cu care a ieșit la date.

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut”

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana: „Nu mi s-a părut ok'

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…' 

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete: „Eu am rămas….'

S-au plimbat, au vizitat o rezervație de tigri și au avut parte de momente romantice, moment perfect pentru a iniția primul sărut, urmat apoi de un altul, în fața tuturor, după ce s-au întors de la date…

„Și-a dat seama că eu îl pot înțelege. La finalul filmărilor, noi am mai stat, după ce toți au plecat cu camerele de filmat. Și mi-a zis: ‘Vreau să te sărut!’. Am acceptat', a mărturisit Eda.

În același timp, Lavinia, iubita lui Rei, a avut parte de o întâlnire cu ispita Bogdan, urmată de o cină romantică la malul mării, însă între cei doi nu s-a întâmplat nimic, concurenta mărturisind că este permanent cu gândul la Rei. Exact în același timp, pe altă insulă, Rei avea parte de primul lui sărut cu Eda, la Insula Iubirii…

Rei, reacție dură față de Lavinia

Declicul pentru Rei a venit în momentul în care a aflat că Lavinia a vorbit despre el cu o ispită… Tânărul a avut o reacție acidă la adresa iubitei lui, Lavinia, după ce a vizionat un filmuleț în care ea spune că îl consideră imatur. În timp ce vorba cu ispita Ali Habron, concurenta i-a zis că e de părere că partenerul ei e mult prea imatur pentru ea.

Deși, ulterior, Lavinia a precizat că l-a ales pe Rei și că vrea să aibă în continuare o relație cu el, concurentul a răbufnit. Concurentul a susținut că, după părerea lui, e mai matur decât Lavinia și că dovadă ar sta faptul că a acceptat-o cu un copil.

„Mă deranjează faptul că spune că are nevoie de un bărbat mai matur decât mine. Ea tot timpul îmi zicea că eu nu sunt suficient de matur. Eu cred că sunt mult mai matur decât ea. Doar din simplul fapt că ea are un copil și eu am acceptat și m-am atașat de acel copil.’, a spus Rei de la Insula Iubirii, la Antena 1.

„Nu știu cine este imatur dintre noi”

Mai mult, Rei a sugerat că aceasta nu și-ar fi asumat responsabilitățile de părinte și că ar fi fugit mai degrabă de ele.

„Acțiunile ei din trecut și până când am cunoscut-o eu pe ea nu mi-au arătat niciun fel de maturitate. Consider că la o persoană care naște un copil la o vârstă fragedă ar trebui deja să-ți impună în cap o maturitate, pentru că ai devenit mamă.

(…) Nu știu cine este imatur dintre noi, dacă tu ca mamă ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea în loc să-ți crești copilul. (…) Asumă-ți responsabilitățile de mamă și nu fugi de ele.’, a adăugat iubitul Laviniei.

Urmarea? Cu proxima ocazie, Rei a fost protagonistul primului sărut, alături de Eda, la Insula Iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton