Doru Răduță, eliminat de la Survivor: „Am demonstrat că sunt un jucător puternic”

 Borcilă Andreea
.

Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor. Din trei nominalizări care au avut loc în tribul Vulturilor, Doru Răduță a fost cel care a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că a părăsit competiția de supraviețuire, care se desfășoară în Republica Dominicană. Tânărul a reușit totuși să aducă puncte importante la ultima sa probă de foc, dinainte de eliminare, astfel încât echipa Vulturilor să câștige Jocul de Comunicare. Vizibil emoționat, Doru a izbucnit în lacrimi, în timp ce se adresa atât colegilor, cât și celor de acasă.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor. În ediția din 10 mai 2022, cei trei nominalizați și-au așteptat verdictul. Dintre Marian Drăgulescu, Blaze Okpata și Doru Răduță, acesta din urmă a fost cel care și-a auzit numele rostit de către gazda emisiunii Survivor, Daniel Pavel. Prin urmare, încă un membru din echipa Vulturilor a părăsit competiția de supraviețuire, care se desfășoară în jungla din Republica Dominicană.

doru raduta-2doru raduta-2

Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor. El a dat tot ce a avut mai bun pe traseu și a reușit să câștige puncte importante pentru echipă. Așa cum a precizat și Daniel Pavel, de când a venit inițial în tribul Războinicilor, în data de 13 februarie, și până în momentul eliminării, Doru Răduță a avut o evoluție spectaculoasă. 

Citește și: Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

Citește și: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor:„Bă, ești prost?'

Citește și: Ce a pățit Virginia Rogin în perioada comunistă, la un concurs de teatru, din cauza unei femei:”Aveam o rochie puțin mai transparentă”/ EXCLUSIV

Citește și: Céline Dion, fotografie rară alături de cei trei fii.Cum arată artista acum, după problemele de sănătate

Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor

Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor. Gazda emisiunii a anunțat, în ediția din 10 mai, cine este cel care va pleca acasă din tribul Vulturilor.

După ce Tigrii și-au adjudecat Jocul pentru Imunitate. Din cei trei nominalizați, Marian, Blaze și Doru, acesta din urmă și-a auzit numele, astfel că a primit cele mai puține voturi din partea publicului pentru a pleca acasă. Vizibil emoționat, Doru Răduță și-a luat ceva timp până să-și găsească cuvintele, izbucnind totodată în lacrimi.  

Doru Răduță: „Am demonstrat că sunt puternic'

„Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Fizicul m-a ajutat să fiu destul de dibace, destul de rapid. Din 30 de jucători, am ajuns în ultimii zece', a declarat Doru Răduță după ce și-a auzit numele.

Tânărul și-a luat rămas bun atât de la Tigri, cât și de la Vulturi, spunându-le fiecăruia dintre ei numai cuvinte frumoase și încurajări pentru a face față, în continuare, competiției de supraviețuire. 

Cine este Doru Răduță de la Survivor 

Doru Răduță a ajuns, alături de alți trei colegi, în Republica Dominicană pe 13 martie, dorindu-și să ajungă cât mai departe, poate cât mai aproape de premiul cel mare. Fostul Războinic, de 31 de ani, trăiește în Mioveni și este într-o relație. De profesie, bărbatul este inginer programator. După cum spune chiar el, este amator de senzații tare, are motocicletă, sare cu parașuta și este pasionat de tot ce înseamnă asta.

Sunt amator de senzații tari… motociclist. Sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine. De asta sunt aici. Ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe’, a spus el în cadrul competiției din Republica Dominicană.

Sursă foto: arhivă, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton