Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie mini de 160 de lei. A adoptat același stil ca fiicele sale

 Dumitrache Laura
.

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie de 160 de lei. În vârstă de 49 de ani, Regina Letizia știe cum să asambleze un stil vestimentar de succes. Cea mai recentă apariție a sa este o dovadă a abilităților sale de stil. Fosta jurnalistă a purtat o rochie extraordinară care costă aproximativ 40 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Soția Regelui Felipe al VI-lea reușește să atragă atenția de fiecare dată. Aflată în vacanță în Palma de Mallorca, Regina Letizia a ales să poarte o ținută tinerească, care să se asorteze cu cea a fiicelor sale. Fosta jurnalistă a renunța la ținuta clasică și s-a afișat într-o rochie foarte accesibilă la preț.

Regina LetiziaRegina Letizia

Regina Letizia a fost surprinsă în timp ce se plimba la un târg din localitatea Palma de Mallorca, alături de fiicele sale și Regina Sofia a Spaniei. Apariția sa a fost absolut fabuloasă și nu putem să nu remarcăm faptul că aceasta are un trup de invidiat. Regina Sofia a purtat și ea o ținută colorată și s-a ținut de braț cu nora sa.

Citește și: Ce fiice superbe are Regina Letizia a Spaniei!Prințesele sunt greu de deosebit între ele

Citește și:Scandal la Casa Regală între Regina Letizia şi Sofia.Momentul a fost filmat

Citește și:Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: John Travolta, mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John:„Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună'

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie de 160 de lei

Regina Letizia reușește să surprindă cu fiecare apariție a sa. Aflată în vacanță în Palma de Mallorca alături de familia sa, Regina Letizia a surprins cu vestimentația sa. Fosta jurnalistă se bucură de concendiu și de timpul petrecut alături de cele două fiice ale sale, Leonor și Sofia, dar și de compania Reginei Sofia. Bronzată și cu picioarele la vedere, Regina Letizia a ales de această dată un look tineresc. A purtat o rochie mini de culoare roz cu imprimeu boho-chic, achiziționată de la magazinul de brand Zara.

Mai mult, ținuta poate fi cumpărată cu o sumă de numai 160 de lei, adică circa 40 de euro. Regina Letizia a fost surprinsă plimbându-se la un târg din Palma de Mallorca, alături de cele două fiice ale sale și de Regina Sofia a Spaniei. Rochia a fost accesorizată cu platforme de aceeași culoare și o poșetă în aceeași nuanță.

Regina Sofia s-a asortat cu nora și nepoatele sale

Regina Letizia de Spania a ales să adopte același stil ca fiicele sale și să poarte o rochie mini de culoare roz. Nici mama Regelui Felipe al VI-lea nu a fost mai prejos. Regina Sofia a ales un compleu colorat, asortat cu o poșetă în aceeași nuanță. În timpul plimbării, regina s-a ținut mereu de braț cu nora sa.

Cele două au fost surprinse în timp ce se bucurau de plimbare, ba chiar au zâmbit și au avut o atitudine veselă, semn că cele două au o relație apropiată. Deși în trecut au existat discuții pe diferențelor de opinie. În urmă cu ceva vreme, Regina Letizia a Spaniei a purtat o creație vestimentară care a fost îmbrăcată și de soacra sa în urmă cu 40 de ani.

Povestea uimitoare a jurnalistei de război care l-a cucerit pe Felipe al VI-lea al Spaniei

Regina Letizia are o poveste de-a dreptul fascinantă. A fost jurnalistă de război, iar în trecut a mai fost căsătorită. De asemenea, sora sa s-a sinucis din cauza depresiei. Cu toate acestea, frumoasa Letizia și-a găsit prințul cu care și-a construit o familie minunată. Letizia a transmis live de la atentatele de la 11 septembrie, a fost trimisă în Irak și a trimis rapoarte din nordul Spaniei cu privire la dezastrul ecologic petrolier.

A mai fost căsătorită, iar după un an de mariaj, a divorțat. Acum, Felipe și Letizia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri regale, având împreună două fiice, Sofia și Leonor. Regina Letizia excelează și în domeniul modei. Este o fashionistă desăvârșită și este un exemplu pentru multe femei.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton