Condiția pusă de Regina Elisabeta înainte de vizita prințului Harry: "Numai după ce..."

 Raiciu Adriana
.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au revenit împreună în Marea Britanie pentru prima dată după mutarea în SUA. Foștii duci de Sussex au mers special să o viziteze pe regina Elisabeta a II-a, care se pare că le-ar fi pus o singură condiție. Ce i-ar fi cerut nepotului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Foștii duci de Sussex au sosit miercuri în Marea Britanie și au stat la Frogmore Cottage, unde locuiesc în prezent Prințesa Eugenie și familia ei. Prințul Harry și-a dorit să își viziteze bunica, întrucât a aflat că starea acesteia de sănătate nu este una prea bună. A anunțat-o că urmează să vină, însă aceasta i-a spus că poate veni cu o singură condiție, să meargă înainte și să-și viziteze tatăl.

Meghan-Markle-a-implinit-40-de-ani-13Meghan-Markle-a-implinit-40-de-ani-13

Ziș și făcut, iar fostul duce de Sussex a luat legătura imediat cu Prințul Charles, care a apărut extrem de încântat de faptul că fiul lui vrea să ia legătura.

Citește și: Prima imagine cu Lilibet.Fiica lui Harry și a lui Meghan Markle apare pe felicitarea de Crăciun

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp:„S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte

Citește și: Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor:'Eu sunt om de televiziune, ea nu e'

Condiția pusă de Regina Elisabeta înainte de vizita prințului Harry

Întâlnirea se pare că a decurs conform planului, iar prințul Charles a fost extrem de bucuros când și-a văzut fiul. Ba chiar mai mult, își dorește să repare lucrurile cu Harry și nora lui, Meghan, dar și să își cunoască nepoții.

Harry l-a contactat pe tatăl lui și i-a spus că vine împreună cu Meghan și vor să se întâlnească. Harry a inițiat totul. Este o ramură de măslin de la Harry în efortul de a liniști apele. El l-a abordat pe Charles, care evident a fost foarte fericit și a acceptat. Charles susține că Harry este un fiu foarte iubit și este întotdeauna binevenit să se întoarcă să-l viziteze. Regina a fost de acord să-i vadă pe amândoi (n.r. pe Meghan și Harry), dar numai după ce vorbesc mai întâi cu Charles. Ei călătoreau în Olanda pentru Jocurile Invictus. Charles vrea să repare lucrurile cu fiul său și nora lui și, în cele din urmă, vrea să-și cunoască nepoții. A fost foarte fericit că au venit în vizită', a declarat o sursă pentru The Sun.

Foștii duci de Sussex chiar plănuiesc să se întoarcă, asta pentru a le face cunoștință tuturor cu micuța Lilibet.

Atât ducele, cât și ducesa sunt conștienți că regina îmbătrânește și are probleme de sănătate asociate vârstei. Ei au spus clar că plănuiesc să se întoarcă să o vadă pe regină și întreaga familie în viitorul apropiat', a mai declarat o sursă.

Ducii de Sussex nu s-au întâlnit însă cu ducii de Cambridge. Deși știau că vor veni la Londra, Kate Middleton și prințul William nu i-au văzut pe aceștia.

sursă foto- Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton