Cristina Dorobanțu, moment neplăcut în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D: "Mi-a sărit microfonul și..."

 Raiciu Adriana
.

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a participat la „Bravo, ai stil'. Ulterior, a primit un post în televiziune și a ajuns prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei. De curând, a trecut la pupitrul știrilor matinale de la Kanal D. Vedeta a povestit cum a fost prima ediție, dar și cum i s-a schimbat viața în ultima perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat un capital imens de popularitate la Bravo, ai stil!, urmată de Puterea Dragostei, Cristina Dorobanțu a acceptat un nou proiect. De data aceasta, vedeta este la pupitrul știrilor matinale de la Kanal D, iar prima ediție în care a fost în rolul de prezentatoare a fost în data de 1 martie.

cristina-dorobanucristina-dorobanu

Pe lângă faptul că trebuie să se trezească foarte devreme, întrucât la ora 7 dimineața încep știrile, iar până atunci trebuie să fie gata cu make-up, păr, haine și subiecte, Cristina Dorobanțu s-a confruntat și cu o altă problemă. Iată ce i s-a întâmplat înainte de prima ediție.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei: „Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: „Puterea dragostei', dar totul până la carieră!Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

Citește și: Cum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite’/ EXCLUSIV

Citește și: Simon Leviev, escrocul de pe Tinder, primul interviu după apariția documentarului pe Netflix: „Eram doar un tip singur care dorea să…'

Cristina Dorobanțu, moment neplăcut în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D

Deși spune că nu îi este greu deloc să se trezească la ora patru dimineața, Cristina Mihaela recunoaște că are nevoie de odihnă peste zi. Ba chiar mai mult, și-a făcut deja un program. Se trezește, stă pe telefon câteva minute, în care se pune la curent cu ceea ce se întâmplă, face un duș rapid și pleacă spre muncă.

„Puțini știu despre mine că eu tot timpul aveam telefonul pe mod silențios. De când sunt la matinal, noaptea, telefonul meu nu este pe silențios, tocmai de frică ca nu cumva să nu mă trezesc. Chiar râdeam că editorul de la știri îmi spunea că trebuie neapărat să-i scriu „bună dimineața' la ora 4.30, ca să fie sigură că m-am trezit. Mă trezesc ușor, nu îmi e greu, dar resimt oboseala dacă nu mă odihnesc peste zi. Trebuie să recunosc. Din 5 în 5 minute am setată alarma. La ora 4.00, 4.05, 4.10. Îmi pun alarma.
Mi-am făcut deja un ritual. Mă trezesc în fiecare dimineață și stau 10 minute, mă uit pe Internet, citesc știrile, verific Instagramul, Facebook-ul, mă pun la curent cu tot ceea ce se întâmplă, îmi fac duș și fug spre muncă'
, a declarat Cristina Dorobanțu pentru Ego.ro.

Și ca să nu uite prima zi în care a fost la pupitrul știrilor, Cristina Dorobanțu a avut parte de un moment neplăcut, cu doar 30 de secunde înainte de a intra în direct. I-a cerut să mai facă o probă, iar când a mers spre cameră, s-a împiedicat și a căzut.

A trebuit să se pună imediat pe picioare și să se comporte de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar toate acestea sub privirile colegilor de echipă. Din fericire, totul s-a sfârșit cu bine și nimeni din fața televizorului nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.

„În prima zi a jurnalului, mai aveam 30 de secunde până să încep jurnalul și m-a rugat producătorul să facem o probă, în sensul în care să merg către pupitru și să spun „Bună dimineața!'. Am făcut lucrul acesta numai că m-am împiedicat. Am căzut, mi-au sărit pantofii, mi-a sărit microfonul și mai aveam 20 de secunde până intram în direct. În prima zi a jurnalului meu. Toată lumea din regie era șocată, au rămas muți. Adunam pantofii de pe jos și am auzit-o pe una dintre doamnele de la camere care îmi spunea să-mi șterg pantalonii și apoi numărătoarea inversă în cască. Am intrat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Toți erau șocați și spuneau că până la urmă a fost un semn bun', a povestit Cristina pentru sursa citată.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton