Iubitul Rihannei a fost arestat. Ce probleme are A$AP Rocky cu legea

 Miniosu Alexandra
.

Iubitul Rihannei a fost arestat. A$AP Rocky a ajuns pe mâinile oamenilor legii ieri, pe 20 aprilie 2022. Acesta a fost reținut de polițiștii din Los Angeles în legătură cu un schimb de arme la care ar fi luat parte în 2021. Săptămâna trecută, rapper-ului i se aduceau alte acuzații, de infidelitate. Iată ce probleme are cântărețul cu legea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 20 aprilie, iubitul Rihannei a fost arestat. Rapper-ul în vârstă de 33 de ani a fost reținut de către polițiștii din Los Angeles în legătură cu un schimb de arme la care ar fi luat parte anul trecut. În urmă cu doar câteva zile, acestuia i se aduceau alte acuzații grave, de infidelitate. Acum, se pare că artistul de peste Ocean are probleme cu legea.

iubitul-rihannei-arestat-9iubitul-rihannei-arestat-9

Rihanna este însărcinată pentru prima dată. Cântăreața cunoscută la nivel internațional va avea un copil cu A$AP Rocky. Aceasta este gravidă în luna a noua, deci poate să nască în orice clipă. Se pare însă că această perioadă e una destul de agitată pentru artistă, având în vedere situațiile complicate în care e implicat iubitul ei. După ce rapper-ul a fost acuzat de infidelitate, acum, se pare că acesta are alte probleme, de această dată cu legea, motiv pentru care a fost arestat.

Citește și: Rihanna este însărcinată cu A$AP Rocky.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Rihanna, înșelată de iubitul ei cu o româncă, înainte de a deveni părinți.Cine este Amina Muaddi

Citește și: Cristina Dorobanțu, moment neplăcut în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D:”Mi-a sărit microfonul și…”

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:”Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă”

Iubitul Rihannei a fost arestat

A$AP Rocky are un trecut destul de tumultos, iar problemele din trecut pare să nu-i dea pace. Ieri, 20 aprilie, acesta a fost arestat de polițiștii din Los Angeles pentru un eveniment la care ar fi luat parte anul trecut, scrie Pagesix.com.

Cântărețul, pe numele lui real Rakim Mayers, a fost investigat de către oamenii legii pentru presupusa sa implicare într-un schimb de focuri. Acesta s-ar fi petrecut anul trecut, pe data de 6 noiembrie.

Potrivit comunicatului emis de oamenii legii, o ceartă între „două cunoștințe' a escaladat și suspectul ar fi început să tragă cu o armă în victimă. După împușcătură, suspectul și alți doi bărbați ar fi fugit de la fața locului. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au ajuns la concluzia că iubitul Rihannei a fost cel care a tras focurile de armă.

A$AP Rocky, probleme cu legea și în 2019

Iubitul Rihannei a mai avut probleme cu legea și în trecut. În 2019, A$AP Rocky a stat o lună în închisoare, într-un pentienciar din Suedia, după ce a luat parte o luptă de stradă cu diferite personaje cunoscute pentru activitatea lor de traficare a substanțelor interzise.

În urmă cu aproximativ o săptămână, A$AP Rocky a fost iar în centrul atenției. Atunci, iubitul Rihannei a fost acuzat de infidelitate. Un blogger de modă susținea că artistul ar avea o relație cu o creatoare de pantofi de origine română, cu care ar fi colaborat anterior.

În urma acuzațiilor primite, reprezentanții lui A$AP Rocky au negat despărțirea dintre artist și Rihanna. Ulterior, cei doi au fost văzuți plimbându-se, de mână, pe străzile din Barbados, țara în care cântăreața s-a născut. Însă, se pare că la întoarcerea în Statele Unite ale Americii, rapper-ul nu a avut parte de liniște.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton