Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată: "Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă"

 Dumitrache Laura
.

Manu, băiatul cel nou din casa Mireasa a șocat pe toată lumea după ce fosta sa iubită a luat legătura cu staff-ul. Tânăra, care este însărcinată cu copilul acestuia a declarat că este un bărbat agresiv. Întrebat de Simona Gherghe dacă este adevărat că a lovit-o pe fosta sa parteneră, concurentul a dat un răspuns halucinant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Manu a intrat în casa Mireasa în urmă cu două zile, dar au ieșit la iveală informații șocante din viața lui, Fosta iubită a lui Manu a făcut declarații surprinzătoare despre concurent. Tânăra l-a acuzat pe fostul iubit că a bătut-o când era însărcinată cu copilul lui.

Manu noul concurentManu noul concurent

Andrei Emanuel Savin a intrat în casa Mireasa ca să își cunoască jumătatea și să își întemeieze o familie. În vârstă de 36 de ani, concurentul este din București și urmează să devină tată pentru a doua oară peste câteva luni.

Citește și: Gabriela Cristea și-a adus fetițele în platoul emisiunii Mireasa.Imagini inedite cu micuțele

Citește și: Ionuț de la Mireasa a fost eliminat. Simona Gherghe:„Ai încălcat regulamentul'

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:„Nu îmi plac salatele'

Citește și: Mirela Vaida a plecat din platoul Acces Direct după ce i s-a făcut rău:”Este o femeie puternică”

Manu de la Mireasa, acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată

Manu, pe numele său din buletin Andrei Emanul Savin, este noul concurent din casa Mireasa. Concurentul în vârstă de 36 de ani vrea să își cunoască jumătatea și să își întemeieze o familie. Cu toate astea, bărbatul va deveni tată pentru a doua oară peste câteva luni. În ediția de miercuri a emisiunii, Manu a fost acuzat de fosta parteneră că a bătut-o. Tânăra a povestit că era gravidă la acea vreme și chiar ar fi fost înșelată. Potrivit acesteia, Manu ar fi cea mai mare dezamăgire din viața sa, deși acesta i-a spus că își dorește o familie.

'Mi-am dorit o familie cu el, nu aș fi plecat. Când eram însărcinată în două luni, m-a înșelat. Ne-am despărțit ultima dată în februarie, când am fost bătută de el. Atunci am plecat la mama. L-am conctactat telefonic în aprilie și atunci a devenit interesat de copil. (…)E doar un bărbat agresiv, este cea mai mare dezamăgire din viața mea. Am un mesaj și pentru fetele din casă: să știți că nicio femeie însărcinată nu pleacă de lângă tatăl copilului', a explicat fosta iubită a lui Manu, relateaza FANATIK.

Cum s-a apărat Manu în fața acuzațiilor făcute de fosta iubită

Întrebat de gazda emisiunii, Simona Gherghe dacă este adevărat tot ce a declarat fosta iubită, Manu a oferit un răspuns halucinant. Concurentul de la Mireasa a spus că o bătaie nu înseamnă o singură palmă dată. Astfel, noul concurent a dat de înțeles că au existat momente de agresivitate între el și mama copilului său.

„O singură dată nu am fost cu ea. Nu am bătut-o, nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă. Am și recunoscut când am venit aici. La un moment dat, s-a întâmplat. Recunosc. Nu e bătaie, ca atunci când bați pe cineva ca pe un bărbat', a spus el.

Cine este Manu de la Mireasa

Manu a intrat în casa Mireasa în urmă cu trei zile. Are 36 de ani și urmează să devină tătic pentru a doua oară. Noul concurent a recunoscut în cadrul emisiunii că are doi copii, dar acest lucru nu îl împiedică să își găsească jumătatea. Manu speră să își găsească o parteneră în casa Mireasa.

'Mă numesc Andrei Emanuel Savin, am 36 de ani și sunt zodia Fecioară.Am făcut Sociologie-Psihologie, dar în ultimul an am întrerupt din cauză că m-am apucat de un business și nu mai aveam timp.

Am făcut niște icoane lucrate manual, așa am început și m-am dus la târguri. Am vândut, nu am ieșit pe minus. Apoi mi-am luat un spațiu cu electronice și accesorii. La un moment dat mi-am deschis un magazin', a povestit Manu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton