Regina Elisabeta a II-a a făcut o pasiune pentru un guler ieftin, din blană artificială! Are blănuri naturale de milioane, dar nu le mai poartă!

 Oana Pantazi
.

După ce a luat decizia de a renunța la hainele de blană, mai nou, Regina Elisabeta a II-a a făcut o adevărată pasiune pentru blana artificială. Iată cum i-a surprins regina pe proprietara unui butic ce comercializează, printre altele, și produse vegan friendly.

Jenny Mason, proprietara buticului The Haven Home Interiors, din Cheshire, magazin ce comercializează, printre altele, și produse din blană artificială, a rămas interzisă în momentul în care a primit o comandă de la Palatul Buckingham, pentru un șal din blană artificială de culoare albastră.

E adevărat, accesoriul este superb, însă este greu de crezut că suverana Marii Britanii, un adevărat fashion icon, care are dressingul plin cu haine din blană, și-ar dori o blană falsă, și încă de culoare albastră, la un preț mai mult decât modest – 111 lire sterline!

Proprietara buticului s-a arătat extrem de încântată de alegerea suveranei, cu atât mai mult cu cât produsele comercializate de ea sunt 100% vegan friendly, adică sunt create din material acrilic, iar o parte din profitul provenit de pe urma comercializării produselor din blană artificială merge spre sanctuarele care protejează animalele sălbatice.

Adio, blănuri!

Creatorii de haine de blană ale marilor branduri, care nu au deloc o viață ușoară în ultimii ani, au mai primit o lovitură: suverana Marii Britanii a renunțat să mai poarte haine de blană, devenind, la 93 de ani, fur free.

Faimoasele blănuri ale Elisabetei a II-a, inclusiv itemuri iconice, cum ar fi roba din catifea purpurie garnisită cu hermină, purtată în 1953, la încoronare, ori faimoasa haină de blană lungă până în pământ cu care s-a afișat pentru prima oară în 1950, vor deveni istorie…

Ce a determinat-o pe Elisabeta a II-a să renunțe la blănurile ei favorite? Activiștii pentru drepturile animalelor au luat atitudine, acuzând familia regală că nu a renunțat niciodată la hainele din blană naturală. Confidenta și stilista Reginei, Angela Kelly, care i-a fost alături 25 de ani, a scris despre asta în cartea sa biografică, în care, de altfel, a dezvăluit multe istorioare inedite despre suverană:

„Dacă Majestatea Sa va trebui să participe la un eveniment pe vreme extrem de rece, începând din anul 2019 va folosi doar blana artificială pentru a se încălzi'.

Foto: Hepta, Profimedia, veganheaven.co.uk

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton