Regele Charles al III-lea vrea ca prințul George să aibă un rol activ la ceremonia de încoronare: "Cu siguranță este ceva diferit"

 Radulescu Ruxandra
.

Regele Charles al III-lea vrea ca prințul George să aibă un rol activ la ceremonia de încoronare. Potrivit celor mai recente informații, Regele Charles al III-lea ar vrea ca nepotul său, prințul George, să participe activ la încoronarea sa, însă părinții micuțului, Prințul William și Kate Middleton au o condiție. Mult așteptata ceremonie de încoronare a regelui Charles și a reginei consoarte Camilla, va avea loc în luna mai, iar întregul popor britanic așteaptă cu sufletul la gură acest eveniment istoric.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Regele Charles al III-lea vrea ca prințul George să aibă un rol activ la ceremonia de încoronare. Unull dintre cele mai așteptate evenimente istorice ale acestui an este încoronarea Regelui Charles al III-lea, la data de 6 mai. Întreaga familie regală va fi prezentă și se crede că până și prințul Harry și Meghan vor participa. Charles are însă un plan special pentru nepotul său în vârstă de nouă ani, Prințul George, doar părinții săi, William și Kate Middleton impun o anumită condiție monarhului.

gettyimages-1657636163gettyimages-1657636163

Regele Charles al III-lea vrea ca prințul George se dețină un rol important la ceremonia de încoronare

Regel Charles al III-lea își dorește mai mult ca orice să-și vadă familia unită cu ocazia încoronării sale la data de 6 mai. Monarhul ar vrea ca prințul George, în vârstă de 9 ani, să dețină un rol important în cadrul evenimentul. Potrivit Sunday Times, Prințul și Prințesa de Wales urmează să se întâlnească în curând cu Charles și Camilla pentru a discuta despre rolul lui George. Chiar dacă toți sunt dornici ca micuțul să își facă apariția la ceremonia de încoronare, William și Kate nu vor ca fiul lor să fie supus judecății publice.

Părinții tânărului prinț ar avea o condiție strictă înainte ca acest lucru să se întâmple.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton. Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Aducerea lui George trimite simbolismul potrivit pentru viitor și îi oferă ceva de care el își va aminti mereu. Cu siguranță este ceva diferit – această încoronare devine din ce în ce mai interesantă', a afirmat istoricul regal Hugo Vickers.

„George, împreună cu frații lui, Charlotte și Louis, vor fi o mare atracție vizuală la încoronare – așa cum Prințul Charles a fost la cea a mamei sale', a precizat istoricul Dr Tessa Dunlop, potrivit Unica. ro.

Charles al III-lea dorește ca Prințul Harry și Meghan Markle să fie prezenți la ceremonia de încoronare

Surse de la Palatul Buckingham au afirmat că Regele Charles al III-lea vrea și ca fiul său cel mic, Prințul Harry, și soția sa, Meghan Markle, să asiste la ceremonia de încoronare ce va avea pe 6 mai, la Westminster Abbey. Deși ducii de Sussex au făcut afirmații extrem de contriversate față de familia regală, monarhul își dorește ca ambii săi fii să-i fie aproape în această zi importantă.

Citește și: Cine este Taheira Sașa de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a oferit Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Ducii de Sussex nu au anunțat ce anume vor face în această privință, având în vedete că ziua de 6 mai este și ziua de naștere a fiului lor, Archie Harrison, care va împlini 4 ani.

„Indiferent de ceea ce s-a spus și s-a făcut, Harry este fiul lui și îl iubește. De asemenea, nu își poate imagina să fie încoronat, cel mai important moment din viața lui, fără ca ambii lui copii să fie prezenți’, a declarat o sursă de la Palatul Buckingham, notează Unica.

FOTO: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton