Recomandare de weekend de la Marius Moga

 Florentina Liutic
.

Zilele sunt tot mai scurte și nopțile tot mai lungi, iar vremea pricinoasă ne ține în case, dar… iarna nu-i ca vara, așa că trebuie să ne adaptăm. Indiferent de vreme și de vremuri, în weekend e musai să ne relaxăm și să ne distrăm alături de familie și de prieteni, să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână.

 

Deși este extrem de ocupat, Marius Moga susține că își face întotdeauna timp pentru familie, iar weekendurile și le petrece, în general, alături de Bianca, soția lui, și micuța Maria. Iată ce declară artistul și care sunt recomandările sale pentru petrecerea timpului liber:

 

what-the-dog-saw

 

„În ultima vreme, îmi cam eliberez weekendurile și le petrec cu familia. Iar o recomandare bună de weekend: e bine, din când în când, să asculți și niște muzică clasică atunci când mergi cu mașina, ca să-ți mai eliberezi mintea. Fiecare are modul lui de a se deconecta și a se relaxa. Mie la munte îmi place cel mai mult, e mai liniște. Bine, când e vară, la mare, probabil, dar, în rest, muntele te încarcă.'.

 

L-am întrebat pe Marius dacă, fiind implicat în atâtea proiecte, mai are timp să vadă filme sau să citească: „Da! Bine, mai mult cărți de self help și chestii care mă interesează, nu prea citesc beletristică, dar… Există niște cărți foarte bune, chiar o serie de cărți, de la Malcolm Gladwell, și sunt niște cărți care mi-au deschis mintea. Are așa niște perspective asupra vieții, a lumii, interesante. Una dintre cărți se cheamă What the Dog Saw (Ce-a vazut câinele), adică, practic, încearcă să-ți arate că există mai multe feluri de a te uita la un lucru, ori bun, ori rău. Și are mai multe cărți bune, Michael Gladwell e un autor interesant.'

 

Într-adevăr, pentru un weekend friguros, ce recomandare poate fi mai bună decât lecturarea unei cărți interesante pe acorduri de muzică clasică?

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton