Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă: „Scoabă te-ai făcut!”

 Borcilă Andreea
.

Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă. Moderatoarea de la Casa iubirii, din cadrul postului Kanal D, a dat jos mai multe kilograme înainte să apară în noul ei proiect. Invitată la emisiunea Teo Show, de la același post tv, Andreea Mantea și-a etalat silueta de invidiat, moment în care s-a lăsat cu câteva păreri și exclamații. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D, este o fire foarte ambițioasă și a reușit să dea jos zece kilograme, în ultimele trei luni, pentru noul ei proiect, de pe micul ecran. Andreea Mantea are, acum, o siluetă de invidiat și poate îmbrăca tot ce-și dorește. Pe lângă alimentația sănătoasă, vedeta pune mare accent pe sport. Cu alte cuvinte, bruneta face exerciții zilnice. 

andreea-mantea-7andreea-mantea-7

Din nefericire, vedeta se confruntă cu alergii, care pot să-i pună viața în pericol, dacă nu urmează sfaturile medicului. Andreea Mantea a renunțat la câteva alimente din dieta ei și nu are voie să se expună la soare. Ea a explicat, public, că suferă de o boală autoimună, care poate fi ținută sub control prin tratament.

Citește și: Andreea Mantea, chinuită de alergii severe:”Mă ustură pielea de mor”

Citește și: Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate:”Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!”

Citește și: Adelin Petrișor și-a dat demisia de la Euronews, chiar înainte de lansarea postului:”E mai bine așa”

Citește și: Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil:„Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte…'

Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, după ce a slăbit

Andreea Mantea a fost invitată, recent, în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Moderatoarea show-ului Casa iubirii și-a etalat silueta de vis și le-a arătat atât prezentatoarei tv, cât și lui Mihai Mitoșeru, coprezentator în emisiune, cât de mult a slăbit și, practic, pantalonii cad de pe ea. 

„Sunt foarte mândră, am vrut să mă îmbrac astăzi, dar îl țin pentru mâine. Am venit eu la un moment dat și mă plângeam că nu mă mai încape nimic.

Am vrut să merg la Teo și să-i arăt că-mi vin pantalonii de la costum. Nu că îmi vin, cad de pe mine', a spus Andreea Mantea. 

La un moment dat, ea s-a ridicat de pe canapea pentru a le arăta rezultatele spectaculoase. Vedeta și-a scos cureaua pentru a le demonstra celor din platou că pantalonii aproape cad de pe ea.

„Scoabă te-ai făcut!', i-a spus Teo Trandafir. 

„Mă, nu ți-ai luat pantaloni cu șapte numere mai mari?', a întrebat-o, în glumă, Mihai Mitoșeru.

Cum a reușit Andreea Mantea să dea jos 10 kilograme 

Prezentatoarea de la Kanal D a dat jos 10 kilograme pentru noul ei proiect, în ultimele trei luni. Pe lângă alimentație, vedeta face mișcare zilnic.

„Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme.

Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate. Când trişez, a doua zi fac mai mult sport. Spre exemplu, astăzi am făcut 500 de abdomene, nu 400, ca de obicei.

Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc', a mărturisit bruneta într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Andreea Mantea, alergică la unele alimente 

Vedeta evită, cu orice preț, să consume ceapă, cireșe sau sushi, fiind la recomandarea specialiștilor. De fiecare dată când le consumă, prezentatoarea se umflă foarte mult și se umple de bube. Alergiile de la dude și de la fructele de mare au apărut după ce a devenit mamă, ea suferind de o boală autoimună, care se poate menține sub control prin tratament. Acesta este motivul pentru care prezentatoarea trebuie să ia 10 pastile în fiecare zi, una dintre ele provocându-i somnolență.

Andreea Mantea nu are voie să se expună la soare 

De data aceasta, nu alimentele o chinuie pe Andreea Mantea, ci expunerea la soare. Din această cauză, vedeta s-a ales cu o arsură destul de mare și, spune ea, trebuie să stea departe de razele UV. 

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum', a spus Andreea Mantea pe Instagram.

„Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct!. Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete. Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton’, spunea Andreea Mantea acum câteva luni.

Sursă foto: Facebook, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton