Reacția lui Adrian Minune atunci când a aflat că fata lui cea mică se mărită: ”E un om dificil...”

 Cruceru Cristina
.

Care a fost reacția lui Adrian Minune atunci când a aflat că fata lui cea mică, Adriana Simionescu, se mărită. Tânăra a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, mărturisind și cum a reacționat manelistul atunci când a aflat că va mai avea o nuntă în familie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune este un tată împlinit. Are trei copii talentați, care iubesc muzica încă de când erau mici. Carmen Simionescu s-a căsătorit de câțiva ani și are împreună cu soțul ei o fetiță minunată. Băiatul, Adrian, moștenește talentul tatălui său și face tot posibilul să ajungă cât mai departe în carieră. Adriana, fiica cea mică a manelistului, are o voce de invidiat, moștenind și ea, de altfel, talentul lui Adrian Minune. Dacă fata cea mare și-a urmat inima și s-a măritat, acum urmează și fata cea mică, Adriana!

Adriana-SimionescuAdriana-Simionescu

Adrian Minune și Adriana, fiica lui cea mică, au o relație unică, foarte unită și plină de iubire. Tânăra are o relație de ceva vreme, iar planurile de viitor nu au întârziat să apară. Adriana și partenerul ei de viață urmează să-și unească destinele.

Citește și: Cum s-au afișat Oana Sârbu și Adrian Minune împreună, pe rețelele de socializare. Fotografia a stârnit reacții

Citește și: De ce a amânat nunta Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune: „Așteptăm să treacă…”

Citește și: Adelin Petrișor și-a dat demisia de la Euronews, chiar înainte de lansarea postului: „E mai bine așa”

Citește și: Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil: „Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte…'

Care a fost reacția lui Adrian Minune atunci când a aflat că fata lui cea mică se mărită

Adriana Simionescu urmează să se căsătorească cu iubitul ei, familia fiindu-le alături. Sora artistei Carmen Simionescu este în culmea fericirii alături de iubitul lui și abia așteaptă să-i devină soție. Adriana a vorbit și despre reacție tatălui ei, Adrian Minune, un om sensibil, care-și iubește copiii foarte mult. Tânăra a dezvăluit că manelistul a fost foarte entuziasmat atunci când a aflat că fiica lui cea mică se mărită.

Tata ba e pe <> de tot, ba e pe <> la maxim. Așa e tata, jur. El acum se așteaptă, e conștient. Se gândește <> E foarte complicat pentru el. Nici nu vreau să îmi imaginez trăirile pe care le are când se gândește la noi, sentimentele, procesele alea de conștiință. Dacă eu gândesc asta, care până la urmă e normal să îmi fac viața, de el ce să mai zic., a spus Adriana Simionescu, pentru WOWbiz.

Cum au primit părinții Adrianei Simionescu vestea că se mărită

Adriana Simionescu a mărturisit, în cadrul aceluiași interviu, că părinții ei îi sunt alături în toate deciziile pe care le ia. Tânăra i-a întrebat înainte să-și facă planuri de viitor, ce părere au despre faptul că va deveni mireasă.

„Ai mei sunt de acord și sunt alături de noi și de decizia mea. Bineînțeles că le-am spus dinainte, i-am întrebat ce părere au. Făceam glumițe care să dea de înțeles că îmi doresc și că dacă se întâmplă, o să zic <>. Și ei ziceau <>”, a mai spus tânăra, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton