Reacția Mirelei de la Insula Iubirii după ce s-a zvonit că a fost înșelată de soț: "Cine a scos toate aceste bârfe..."

 Pirvu Cristina
.

S-a zvonit de curând că Mirela de la Insula Iubirii ar fi fost înșlată de soț chiar înainte de căsătorie. După aceste speculații, ea a recționat chiar în mediul online. 

Chiar la începutul lunii aprilie, Mirela de la Insula Iubirii s-a căsătorit cu alesului inimii sale, cu Florin Tecar. Cei doi au o relație de câteva luni de zile. Se cunosc de ani de zile, dar acum au decis să fie mai mult decât prieteni, să trăiască o viață împreună, până la adânci bătrâneți.

Iată că acum au apărut zvonuri cum că el ar fi înșelat-o chiar înainte de nuntă. Ispita Nicoleta, cea care l-a sedus pe Ionuț Gojman în sezonul 4 al emisiunii, a dezăluit pe contul ei de Instagram că mai multe persoane care locuiesc în același oraș cu Mirela i-au spus că Florin Tecar ar fi înșelat-o pe fosta concurentă, iar ea l-ar fi iertat.

Acum au apărut alte speculații, unul dintre fani i-a scris Mirelei pe Facebook să o întrebe dacă este adevărat ce a auzit.

„Am înţeles că soţul te-a înşelat şi că nu se mai ţine nunta?', a întrebat un prieten virtual. „De unde ai înțeles? Și dacă s-a ținut. Ce zici? Cine a zis și a scos toate aceste bârfe o sa răspundă în faţa legii. Pentru că soțul meu nu este persoană publică. Aşa că spor', a reacționat Mirela Banias.

Mirela Elena BaniașMirela Elena Baniaș

Mirela de la Insula iubirii este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Veste mare în showbiz. Mirela de la Insula iubirii este însărcinatăm din nou. Fosta concurentă de la Antena 1 a mai fost însărcinată în urmă cu câteva luni, însă, din păcate, atunci a pierdut sarcina. Acum, Mirela de la Insula iubirii radiază de fericire.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton