Ce a răspuns Dan Alexa, întrebat dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan: „A fost...”

 Miniosu Alexandra
.

Dan Alexa a fost întrebat direct de Ovidiu Ioanițoaia dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan. Antrenorul de la CSM Reșița a oferit un răspuns amplu și, printre altele, a comentat și episodul controversat de acum trei ani, în care impresara l-a lovit peste față. Acesta recunoaște că acel incident l-a tras foarte mult în jos și spune că a înțeles-o pe încă soția lui Reghe, însă până la un anumit punct. Iată declarațiile sportivului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Alexa a răspuns la cea mai controversată întrebarea, aceea dacă s-a iubit sau nu cu Anamaria Prodan. Antrenorul de la CSM Reșița a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu', găzduită de Ovidiu Ioanițoaia. Cu această ocazie, sportivul a spus adevărul despre relația cu sexy-impresara, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. De asemenea, a comentat și episodul din 2019 în care ea i-a dat un pumn.

dan-alexa-despre-anamaria-prodan-1dan-alexa-despre-anamaria-prodan-1

În vara lui 2019, Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unei scene ce a stârnit un val de controverse. Atunci, antrenorul debutase cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. După ce meciul s-a terminat, în spațiul public au apărut diferite zvonuri conform cărora Dan Alexa ar fi fost fost victima unei scene de gelozie din partea încă soției lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și: Oana Sîrbu, confesiune dureroasă despre pierderea părinților ei, la un an distanță:„Practic, am rămas orfană'

Citește și: De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani:„Nu am avut relații intime'

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă'

Ce a răspuns Dan Alexa, întrebat dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan

Mai exact, la câteva minute după încheierea meciului, în timp ce se aflau în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor. Zvonurile spuneau atunci că impresara ar fi reacționat astfel atunci când ar fi văzut că antrenorul era așteptat de o altă femeie. Ani la rândul, atât Anamaria Prodan, cât și Dan Alexa, au dezmințit acele speculații, susținând că nu a fost vorba niciodată despre o relație de iubire între ei.

Acum, la aproximativ 3 ani de la incident, Dan Alexa susține că nu mai știe dacă Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul sau palma. Ce-i drept, susține el, e convins că acea scenă l-a tras mult în jos.

„Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu.

(…) Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut', a spus Dan Alexa în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Dan Alexa: „A fost foarte mult respect'

Întrebat dacă a fost vorba despre iubire între el și Anamaria Prodan, Dan Alexa a oferit un răspuns negativ. Antrenorul a explicat că a existat doar foarte mult respect.

„Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total', a susținut antrenorul.

Ce spune Dan Alexa despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Cât despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Dan Alexa a precizat că nu e de partea nimănui. Acesta e însă de părere că ar trebui să-și spele lucrurile în familie.

„Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie', a mai spus Dan Alexa.

Ce relație are acum Dan Alexa cu impresara

În prezent, Anamaria Prodan e în continuare impresarul lui Dan Alexa, dar, spune el, au „cam rupt legăturile'.

„Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus', a specificat antrenorul.

În urma incidentului cu Anamaria Prodan, Dan Alexa nu prea a mai prins multe echipe de Liga 1. Acesta a povestit că la acea vreme a avut oferte de la echipe din Liga 2.

„Da. Am fost la Rapid, apoi am ales Poli Timișoara, în Liga 2, un proiect de suflet. Am fost și antrenor și manager. Am adus sponsori, am adus și eu bani, pentru că speram într-o promovare istorică. Dar era imposibil la pragul de salarii și la ce condiții erau. Am jucat play-off-ul, dar n-am putut să promovăm.

Atunci am avut oferte de la echipe din Liga 2, echipe foarte bine puse la punct, dar am refuzat pentru că-mi dădusem cuvântul la Reșița. Și am vrut liniște!', a adăugat sportivul.

Sursă foto: Instagram, Captură video, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton