Dan Alexa a devenit tată de băiețel. Ce spune despre relația cu noua iubită

 Raiciu Adriana
.

Dan Alexa a fost mereu discret cu privire la viața lui personală pe tot timpul carierei sale, încă de pe vremea când juca la echipa națională. Tocmai din acest motiv, atunci când nu a mai fost împreună cu Izabela, soția lui dintodeauna, s-a aflat foarte târziu. Acum, antrenorul a dezvăluit că este într-o relație și că are un băiețel cu iubita lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Alexa a divorțat de Izabela Alexa în 2016. Se pare că antrenorul de fotbal și fosta lui parteneră de viață se înțeleg de minune și asta nu doar de dragul copiilor pe care îi au împreună, dar și de dragul anilor în care au format un cuplu. Chiar dacă își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, acesta a decis să împărtășească câteva lucruri cu fanii săi.

alexa-1alexa-1

Mai exact, în cadrul unui emisiuni de televiziune, Dan Alexa a spus că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua lui iubită și chiar că a devenit tătic de băiat. Iată ce declarații a mai făcut despre viața personală.

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa

Citește și: Rusia a dat ultimatum Ucrainei să predea Mariupolul asediat, invocând „catastrofa umanitară teribilă’:„Nu mai există urmă de civilizație’

Citește și: Cine este Alina Rusu de la Mireasa.A participat și în sezonul trecut

Dan Alexa a devenit tată de băiețel

Dan Alexa a divorțat de prima soție, Izabela Alexa, în anul 2016. Relația dintre ei acum este de prietenie și spune că încearcă să se implice cât mai mult în creșterea fetițelor sale.

Voiam să vă zic că după faza cu pumnul mă uitam la televizor, la o emisiune mondenă. Se discuta subiectul și era un psiholog în emisiune. Chiar și eu eram curios ce părere are psihologul. „De câți ani a fost în relație cu soția?”. „16 ani”. „A, imaturitate în relație”. Lucrurile pe care le știam… Am două fete pe care le iubesc enorm, am o relație bună cu fosta mea soție, dar și cu fetele mele. Încerc să mă implic cât mai mult, pentru că așa e normal„, a spus Dan Alexa pentru emisiunea „Prietenii lui Ovidiu'.

Totodată, în cadrul emisiunii, a mai adăugat faptul că este într-o relație la momentul actual și chiar că a devenit tătic de băiețel. Însă, antrenorul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest subiect.

Da, am o altă relație și un băiețel„, a mai spus antrenorul de fotbal.

sursă foto- Facebook, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton