Rapperul Nosfe, de la Șatra Benz, a murit. Artistul avea 37 de ani

 Oana Pantazi
.

Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit duminică, iar anunțul a fost transmis chiar de către colegii săi de trupă. Artistul a fost găsit mort în casă de căte soția sa, care a sunat la 112. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Artistul avea doar 37 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit duminică, la scurt timp după ce se întorsese de la un concert susținut cu trupa. Trista veste a fost dată chiar de căte membrii trupei sale.

'Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!',
a scris Șatra Benz, duminică, pe Facebook.

nosfe-a-murit-1nosfe-a-murit-1

Rapperul Nosfe a murit la 37 de ani

Ieri seară, rapperul Nosfe, unul dinte cei mai îndrăgiți atiști ai muzicii de gen din România, a murit, la doar 37 de ani. Cu puțin timp înainte, acesta susținuse un concert alături de Șata Benz la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Artistul s-ar fi simțit rău încă din timpul concertului, da apropiații l-au ajutat să-și revină. La scurt timp după eveniment, soția atistului a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei este căzut în casă și nu reacționează. Medicii sosiți la fața locului nu au putut să-l salveze, din păcate.

'La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea', a fost comunicatul Poliției.

Ce spun membrii trupei Șatra Benz despre cauza morții lui Nosfe

Vestea că Nosfe a murit i-a șocat pe fani și în egală măsură pe apropiații artistului. Cu toate că autorităţile nu au anunţat încă o cauză a decesului, aceasta urmând a fi stabilită abia în urma autopsiei, în mediul online au început să apară mai multe speculații. În urma valului de comentarii de pe internet, membrii trupei Șatra Benz au tansmis un mesaj pe Instagram, dezvăluind cauza morții lui Nosfe.

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Leon, fiul lui Kamara, va fi operat din nou:I-aș da picioarele mele…

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui @nosfezilla! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate!', au spus membrii trupei Șatra Benz pe Instagram.

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a postat un mesaj tulburător pe pagina sa de Instagram prin intermediul unui story. Este vorba despre o fotografie alb-negru cu artistul, alături de data naşterii şi a morţii, alătui de textul – ”Iubirea mea…”

Cine a fost Nosfe

Vestea morții premature a lui Nosfe de la Șatra Benz i-a luat prin surprindere pe fanii săi și i-a îndurerat pe colegii săi de breaslă. Artistul s-a născut pe 24 martie 1985, la Galați. Numele său real a fost Darius Vlad Creţan. A urmat liceul în orașul său natal și a obținut o diplomă cu specializare în Grafică pentru Publicitate. A profesat inițial ca funcționar economic, da ulterior a dat curs pasiunii pentru muzică.

Cunoscut ca Nosfe, Darius Vlad Crețan a debutat în industria muzicală în anul 2002. Primul concert l-a susținut la Brăila, iar un an mai târziu concerta în Italia. Fan al muzicii hip-hop, Nosfe compunea și textele pentru piesele sale.

Artistul s-a făcut remarcat și datorită colaborării cu Ruby, la piesa „Condimente, dar şi cu piesa „Turist, alături de Ale Blake.

„Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr', declara Nosfe, în cadrul unui interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton