Rapperul Fred the Godson a murit din cauza noului coronavirus. Artistul avea 35 de ani și doi copii

 Cica Cristina
.

Rapperul Fred the Godson a murit din pricina noului coronvirus. Artistul suferea de astm și a făcut complicații.

Fred-the-Godson-1Fred-the-Godson-1

Fredrick Thomas, pe numele său real, a fost internat într-un spital din New York la începutul lunii aprilie. Miercuri a fost tranferat la terapie intensivă după ce i-a crescut febra vertiginos, potrivit spuselor unuia dintre reprezentanții săi.

Artistul, care avea și astm, începuse să prezinte semne de ameliorare a stării sale cardiace cu o zi înainte de a muri, numai că funcţiile renale au fost serios afectate în urma complicaţiilor asociate cu noul coronavirus, notează digi24.ro.

Citește și: Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, testat pozitiv cu noul coronavirus, a murit.Artistul era în comă

Ultima postare pe rețelele de socializare a raperului a fost pe 6 aprilie când a postat și o fotografie din spital, în timp ce era branșat la un ventilator. Artistul și-a anunțat fanii că este diagnosticat cu COVID-19, menționându-le să se roage pentru el.

Fred the Godson avea doi copii. Partenera sa, LeeAnn Jemmott, era convinsă că va reuși să depășească momentul critic și că se va face bine. Din păcate, rapperul nu a putut învinge virusul și a fost răpus de COVID-19.

Citește și: Un fost concurent de la „Chefi la Cutițe”, răpus de coronavirus.Bărbatul cunoscut drept „sosia lui Romică Țociu” a murit

Fred the Godson nu este singurul muzician care a devenit victima COVID-19. Pe listă mai sunt nume precum: John Prine, Adam Schlesinger, Joe Diffie, Matthew Seligman, Lee Konitz, Ellis Marsalis, John ‘Bucky Pizzarelli, Wallace Roney, Alan Merrill şi Manu Dibango.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

Citește și: Un român de 34 de ani, tată a 8 copii, a murit de coronavirus la Londra. Se simțea mai bine, iar medicii se pregăteau să-l externeze!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton