Modelul Bianca Dobroiu i-a pus în încurcătură pe medicii italieni: de 57 de zile luptă cu COVID-19 și nu se vindecă, deși este perfect sănătoasă

 Dumba Gabriela
.

Bianca Dobroiu, modelul român în vârstă de 23 de ani, care trăiește de mult timp în Italia, a reușit să-i uimească pe medicii italieni. Tânăra a descoperit, acum 57 de zile că este infectată cu virusul SARS-CoV-2, însă nici vorbă de vindecare, deși este perfect sănătoasă. Medicii nu-și explică de ce nu o pot trata de infecția COVID-19, după aproape două luni.

24-aprilie-2020-bianca-model-roman-in-italia-coronavirus-3ef24-aprilie-2020-bianca-model-roman-in-italia-coronavirus-3ef

Bianca Dobroiu trăiește la Bologna și a aflat că a contractat SARS-CoV-2 în urmă cu aproape două luni. Pe 27 februarie, ea a avut primele simptome ale contaminării: febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap și astfel a fost internată, la o zi după rezultatul primului test. Tânăra a fost externată pe 6 martie și i s-a spus să rămână izolată în locuința ei, deoarece cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme, potrivit cancan.ro.

Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci, au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total. Patru au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ultimul test l-am făcut pe 16 aprilie, următorul cred că va fi la sfârșitul acestei luni', a povestit Bianca Dobroiu pentru jurnaliștii publicației Fanpage.

Între timp, Biancăi i s-a făcut un al șaselea test, care a ieșit pozitiv.

Deși analizele i-au ieșit perfecte, medicii nu reușesc să-i trateze infecția COVID-19, fiind unul dintre cele mai stranii cazuri de îmbolnăvire din Italia.

Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative. Când am descoperit că nu sunt singura în această situație m-am mai liniștit puțin, dar inițial, neștiind nimic, într-o zi m-am dus la Urgențe pentru o vizită de la A la Z. Rezultatele au confirmat că sunt perfect sănătoasă, deci e o chestie cu adevărat absurdă, nici măcar medicii nu reușesc s-o explice', a mărturisit frumoasa româncă pentru Rotalianul.

„Pacienta se simte bine, însă testele tot ies pozitive!”, spune medicul Luciano Attard, de la Spitalul SantOrsola, din Bologna, acolo unde este tratată Bianca.

„Studiem cu atenție cazul ei. Din ceea ce știm până acum, nimeni în Italia nu a mai fost testat pozitiv pentru atâta timp. De regulă, infecția nu durează mai mult de patru săptămâni.”, a mai spus medicul.

La rândul său, Bianca susține că se simte foarte bine și nu are nici un simptom de boală. Ea se află acum în izolare acasă, unde locuiește cu mama ei. Curios lucru, însă mama tinerei a fost testată de trei ori până acum și toate rezultatele sunt negative.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton