Ramona Olaru, părăsită de Cuza? Mesajul dureros publicat de asistenta TV: ”Oamenii fug imediat”

 Lupescu Anca
.

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit, iar asta s-a observat din faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, dar și din mesajele pe care asistenta Tv le postează în ultimul timp. Acum, Ramona a postat un nou mesaj cu direcție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Asistenta TV dă de înțeles că a fost părăsită de Cuza într-un moment greu din viața sa.

Ramona Olaru și Cuza nu mai formează un cuplu, nu se știe din ce motive, căci oficial nici asistenta TV și nici artistul nu au făcut vreo declarație. Însă, de când a rămas din nou singură, blonda publică tot felul de mesaje cu subînțeles.

culisele-despartirii-dintre-ramona-olaru-si-cuza-ce-ii-reproseaza-asistenta-tv-fostului-sau-iubit-2-1280×720culisele-despartirii-dintre-ramona-olaru-si-cuza-ce-ii-reproseaza-asistenta-tv-fostului-sau-iubit-2-1280×720

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani:„Am vrut să mă opresc’. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

După ce a menționat pe contul său de socializare că unii oameni mint sau că au probleme pe care trebuie să și le rezolve singuri, acum vedeta mai face o dezvăluire.

Chiar dacă încearcă să își țina viața personală departe de ochii lumii, se pare că cicatricile nu o lasă să își vadă de viață și o fac să mai spună câte ceva.

A fost părăsită Ramona Olaru?

Ramona Olaru a mai publicat un mesaj, probabil pentru Cuza, sau pentru a mai spune câteva ceva despre motivul ddespărțirii.

Conform mesajului, colega lui Răzvan și Dani spune că oamenii care promit multe, nu fac decât să plece atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

'Foarte mulți oameni din această lume au probleme cu încrederea pentru că sunt persoane care spun 'Sunt aici pentru tine', dar fug imediat ce lucrurile încep să se destrame', a scris Ramona Olaru pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Xonia a scăpat de fața umflată și este de nerecunoscut!S-a spus că operațiile estetice au desfigurat-o, dar adevărul este altul!

Cei doi nu au făcut momentan nicio declarație oficială despre despărțire, dar lucrurile par mai mult decât clare între ei.

Mai mult, cei doi nu mai postează nici măcar pe InstaStory fotografii sau momente din viața lor de cuplu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton