Fiicei lui Alin Oprea i s-a făcut rău din cauza comportamentului mamei ei. Dezvăluiri șocante făcute de un apropiat al familiei

 Lupescu Anca
.

Noi detalii șocante ies la iveală în legătură cu fosta soție a lui Alin Oprea. Un apropiat de-al artistului susține că fiica ei a fost foarte afectată de comportamentul Larisei Oprea, motiv pentru care i s-a făcut rău. Bărbatul a spus că a fost amenințat de către ea chiar în fața copiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De curând, un prieten de-al lui Alin Oprea a declarat pentru Xtra Night Show că a fost amenințat atât de Larisa Oprea, cât și de unul dintre frații ei, după ce a trecut cu mașina prin fața casei ei.

Melissei, fiicei lui Alin Oprea, i-a venit rău din cauza comportamentului mamei ei

Bărbatul a fost sunat de unul dintre frații Larisei Oprea și i s-a spus să întoarcă mașină, căci altfel „va fi nasol'. Speriat, prietenul cântărețului a acceptat și a ajuns pe terasă, loc în care se afla fosta soție a artistului, alături de copiii și de frații ei.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani:„Am vrut să mă opresc’. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Despărțire-șoc-în-showbiz-Alin-Oprea-de-la-Talisman-divorț-după-o-căsnicie-de-22-de-ani.-Larisa-tocmai-a-confirmat-separarea-de-artist-4-1280×720Despărțire-șoc-în-showbiz-Alin-Oprea-de-la-Talisman-divorț-după-o-căsnicie-de-22-de-ani.-Larisa-tocmai-a-confirmat-separarea-de-artist-4-1280×720

Larisa Oprea i-ar fi spus prietenului artistului să nu mai lucreze cu el, pentru că altfel nu va fi bine pentru el. Toată scena a avut loc în fața copiilor, care ascultau tăcuți.

Apropiatul cântărețului a făcut dezvăluiri șocante

Cea mai afectată s-a arătat Melissa, căreia la un moment dat i-a venit rău. Fiica artistului i-a spus Larisei Oprea că pleacă pentru a se plimba.

Totodată, bărbatul a declarat că nu o mai recunoaște pe tânără din punct de vedere al comportamentului, aceasta schimbându-se foarte mult, în urma celor auzite la „Xtra Night Show' în intervenția telefonică.

„Erau de față și copiii. Erau, săracii, tăcuți. La un moment dat Melissei i s-a făcut rău și a zis: „Mami, mă duc să mă plimb'. Copilul suferea foarte tare. Am fost amenințat și eu, și el. (…) Nu am recunoscut-o. Am rămas fără cuvinte. Ceea ce m-a marcat pe mine este că de fapt tatăl nu mai este tatăl, este Alin Oprea', a declarat prietenul lui Alin Oprea.

Citește și: Xonia a scăpat de fața umflată și este de nerecunoscut!S-a spus că operațiile estetice au desfigurat-o, dar adevărul este altul!

Ce sumă uriașă îi cere fosta soție lui Alin Oprea, pe lângă partajul de peste 1 milion de euro

Alin Oprea scoate la iveală amănunte halucinante din scandalul cu fosta lui parteneră de viață.

După ce artistul a vorbit, în direct, despre partajul de peste 1 milion de euro, sumă de bani la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să aspire, cântărețul a spus că Larisa Oprea pretinde de la el o altă sumă uriașă de bani, pe lângă cea menționată anterior.

Citește și: Alin Cocoș, soția și copilul de doi ani sunt infectați cu COVID-19.Mesajul lor pentru cei cu care au intrat în contact

Dacă v-am făcut deja curioși, ei bine, fosta soție a lui Alin Oprea ar fi pretins de la acesta nu mai puțin de un sfert de milion de euro. În schimbul acestor bani, Larisa Oprea ar fi spus că se retrage și pleacă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton