Ramona Olaru își dorește să devină mamă în anul 2023: ”Îmi doresc liniște și o familie fericită, cu un copil”

 Calin Maria Bianca
.

Ramona Olaru își dorește să devină mamă în anul 2023. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Frumoasa asistentă TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a declarat, la scurt timp după despărțirea de Cătălin Cazacu, că are planuri mari pentru anul care vine. Mai concret, a dezvăluit că vrea să își întemeieze o familie și să aibă primul ei copil. Iată declarațiile savuroase pe care le-a făcut chiar înainte de Crăciun și venirea Noului An.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru este una dintre cele mai îndrăgite asistente TV, care zilnic emană bucurie în jurul ei. Ei bine, destul de discretă pe plan personal, de data aceasta a dezvăluit cum stau lucruri în spatele zâmbetului ei. Deși s-a despărțit de Cătălin Cazacu, a dezvluit că cea mai mare dorință a ei este să aibă un copil anul care vine și o familie fericită.

olaru-8olaru-8

Cei-i drept, a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile făcute, fiindcă nimeni nu se aștepta să fie mai pregătită ca oricând să devină mamă. Fără a ezita, a explicat că de ani de zile, singura ei dorință, cât și cea mai mare, este să aibă o familie unită și un copil. Totuși, în urma acestor declarații, nu a precizat nimic despre vreo relație sau împăcare cu Cătălin Cazacu.

Citește și: De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu:„Am luat și pisicile, e terminat'

Citește și: Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru:'În sufletul meu sunt terminat'

Citește și: Anca Serea a rămas fără bonă:”Este o zi grea pentru noi…”

Citește și: Secretul lui Teo Trandafir ca să nu se îngrașe de Crăciun:'În primele 2-3 ore ale zilei beau apă. Mai am un truc…'

Ramona Olaru își dorește să devină mamă în anul 2023

Anul 2022 a fost unul destul de zbuciumat pentru Ramona Olaru, din care a învățat numeroase lecții de viață. Ei bine, nu. Asta nu o spunem noi, ci chiar ea. Ce-i drept, atunci când se pregătea să își întemeieze o familie și părea că totul merge bine, despărțirea dintre ea și Cătălin Cazacu a fost inevitabilă. Totuși, asta nu înseamnă că planurile ei de a avea un copil s-au năruit, ci din contră, sunt mai puternice ca niciodată.

'În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie!

În 2023, îmi doresc liniște, o familie fericită, cu un copil, putere de muncă în continuare, să arăt la fel de bine, fără să fac sport și să mănânc ce vreau, când vreau, cât vreau! Și îmi doresc să rămână cât mai mult timp oamenii buni lângă mine!', a declarat Ramona Olaru pentru TVMania.

Ramona Olaru, despre ceea ce își dorește de la Moș Crăciun

Nu doar de la anul 2023 își dorește să devină mamă. Frumoasa asistentă TV a vorbit și despre ceea ce se află pe lista lui Moș Crăciun. Nu, de data aceasta nu s-a gândit la genți, pantofi sau colecții de bijuterii prețioase, ci tot la un copil. Blondina a declarat câ atât de Crăciun, cât și de la Anul Nou, singura ei dorință de acum înainte este să aibă un copil și o familie fericită.

'Am învățat în timp să cer doar ce știu că pot dobândi și singură! Anul acesta nu îmi doresc ceva anume sau ceva material. Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea: cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!', a mai dezvăluit Ramona Olaru.

Ramona Olaru își petrece Crăciunul și Revelionul în Mexic

Ramona Olaru avea planuri mari alături de Cătălin Cazacu pentru Sărbătorile de iarnă. Din nefericire, discuțiile dintre ei au dus la o separare, astfel că totul s-a năruit. Cu toate astea, îndrăgita asistentă TV nu o să stea de una singură în casă, ci o să profite la maximum de timpul liber pe care-l are. Fără a sta pe gânduri, a organizat o vacanță de ultim moment, astfel că pleacă în Mexic alături de un grup de prieteni.

'Anul acesta, Crăciunul îl voi petrece în Mexic cu o gașcă de prieteni speciali! (…) Revelionul, bineînțeles, mă va prinde pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz!', a mai continuat Ramona Olaru.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton