Ramona Olaru a povestit cum a cerut-o Cătălin Cazacu de soție: "A început să plângă"

 Dumitrache Laura
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Relația celor doi a început pe neașteptate, iar în urmă cu câteva săptămâni, Cătălin Cazacu a cerut-o în căsătorie pe frumoasa asistentă TV. Ramona Olaru a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc cererea în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, iar mulți au pus la îndoiala viitorul lor. Ei bine, cei doi au demonstrat că iubirea lor este puternică, iar planurile lor de viitor sunt cât se poate de serioase. În urmă cu câteva săptămâni au mers în vacanță, în Grecia, unde Cazacu a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

ramona si cazacuramona si cazacu

Asistenta TV și motociclistul au o relație frumoasă, iar planurile lor de viitor sunt extrem de serioase. Ramona a povestit cum a avut loc cererea în căsătorie, caracterizând întreg momentul ca fiind unul amuzant. Vedeta a mărturisit că au avut loc numeroase evenimente haioase.

Citește și: Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu:”Da”. Cum arată inelul de logodnă

Citește și:Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, vacanță romantică în Grecia.S-au afișat în ipostaze tandre, pe plajă

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă: „E fascinant”

Citește și:Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans.Cât costă să o vezi în cele mai sexy ipostaze

Ramona Olaru a povestit cum a cerut-o Cătălin Cazacu de soție

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de ceva timp, iar relația lor a trecut la un nivel mult mai important. La doar câteva luni de când au decis să formeze un cuplu, cei doi vorbeau despre căsătorie și copil. Între cei doi au existat numeroase momente de despărțire și împăcare, dar între timp relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă.

În urmă cu câteva săptămâni, Cazacu și Ramona au mers în vacanță în Grecia, acolo unde motociclistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Recent, blondina le-a povestit fanilor săi cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie. Deși s-a zvonit că ar fi rupt logodna. Ramona s-a afișat cu inelul pe deget.

„A fost foarte simplu! S-a pus în genunchi și a uitat ce a avut de zis, apoi a început să plângă. Eu i-am spus să zică ceva, ca să înțeleg și eu de ce s-a pus în genunchi. Mi-a spus că dacă vreau să fiu soția lui și i-am zis: „Ok, dar cu mine ce vrei?' (râde), apoi am zis că vrea. La final mi-a zis: „Mă-ta!' (râde). A fost foarte amuzant',  a dezvăluit Ramona Olaru, în cadrul emisiunii de matinal.

Ce spunea Ramona Olaru despre o nouă căsnicie înainte să fie cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit în Mykonos, Grecia. Cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare pe Instagram, acolo unde asistenta TV a postat o imagine cu inelul de logodnă. În urmă cu câteva săptămâni să fie cerută în căsătorie, Ramona a vorbit despre o nouă căsnicie. Vedeta tv a mărturisit că se bucură pentru că s-a căsătprot devreme, deoarece a reușit să înțeleagă cum merg lucrurile într-un mariaj.

'Mă bucur pentru că am avut timp să divorțez până la 30 de ani. Păi abia apoi înțelegi ce înseamnă treaba asta. Ai trecut prin asta, știi ce înseamnă, nu mai ești fiartă 'hai, să mai găsesc, să mă mărit, să fac, să fiu mireasă'. Nu mai ești fiartă pe treaba asta. Ai făcut-o, după aceea te bucuri de viață liniștită și te bucuri cu o mentalitate mai avansată.', a zis Ramona.

Ramona Olaru: „Mă iubește din toată inima lui”

Ramona Olaru este foarte fericită alături de iubitul ei. Cătălin Cazacu și asistenta tv se cunosc de mult timp, dar abia anul trecut au decis să formeze un cuplu. Ramona a vorbit despre relația cu Cazacu, mărturisind că motociclistul este o persoană lipicioasă.

'Mă iubește din toată inima lui, dar nu e neapărat pasiune. E mai bărbat, nu știu cum să-ți zic. E chiar bărbat. (…) El mă iubește cu o foarte mare pasiune, așa (n.r. arată cu brațele), dar dacă te referi fizic și apropiere așa, nu e neapărat pasiune, cât este mai mult sticky. Lipicios, toată ziua să stea cu mâna pe mine, toată ziua să mă ia în brațe, toată ziua să mă pupe.', a zis Ramona Olaru despre relația cu iubitul ei Cătălin Cazacu la emisiunea Roata Vedetelor de pe AntenaPlay.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton