MODIVO prezintă: 2005 x Leeves - două branduri poloneze de streetwear își unesc forțele într-o colecție capsulă

 advertising.ringier
.

Două branduri poloneze emblematice de streetwear își unesc forțele și prezintă o colecție disponibilă exclusiv pe MODIVO. 2005, fondată de Mikołaj Barczewski, și Leeves, condusă de Mikołaj Baginski, sunt brand-uri îndrăgite de comunitatea poloneză de streetwear, iar fiecare dintre colecțiile lor se bucură de un succes uriaș în rândul publicului tânăr din Polonia și din străinătate. Astfel, cele două brand-uri lansează o colecție capsulă menită să celebreaze nostalgia pozitivă asociată cu ultimele zile de vacanță de vară și cu excursiile în natură alături de prieteni.

Distracția, libertatea, iubirile care durează o vacanță sau pauza de la internet sunt doar câteva dintre asocierile care i-au ghidat pe creatori în alcătuirea colecției. Fiecare element al colecției are o poveste, care poate fi interpretată de către privitor într-un mod individual. În procesul de creație, cel mai important element a fost păstrarea ADN-ului ambelor brand-uri – de aici și hanoracele supradimensionate, caracteristice anului 2005, sau pantalonii de tip cargo, care amintesc de stilul Leeves. Imprimeurile care apar pe produse, pe de o parte, amintesc de tricourile de modă veche purtate în urmă cu câțiva ani și, pe de altă parte, reprezintă un manifest artistic creat sub un singur brand. Într-o colecție definită de contrastul zi și noapte, ornamentele pentru care 2005 este renumit se amestecă cu motivele naturale caracteristice Leeves. De asemenea, colecția i-a inspirat pe creatorii săi să combine logo-urile celor două mărci și să creeze unul singur.

Pe lângă hanoracele și pantalonii menționați mai sus, colecția capsulă cuprinde, de asemenea, tricouri imprimate, treninguri confortabile, geci și șepci cu un logo unificat. Pentru a sublinia atmosfera de vacanță, fotografiile pentru campania creată de Karol Małecki și Michał Białowąs au fost realizate în timpul unei excursii organizate de 2005 și Leeves într-o pădure din Mazuria, în nord-estul Poloniei.

Colecția 2005 x Leeves va fi disponibilă exclusiv pe modivo.ro 

MODIVO este o platformă de modă multibrand care operează în 17 țări europene și care oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la peste 650 de mărci din segmentele premium, casual, streetstyle, sport și eco-friendly. Printre mărcile disponibile pe MODIVO se numără Guess, DKNY, IRO, Levi’s, Rotate, Max Mara, TwinSet, Furla și Tommy Hilfiger. Ca parte a grupului CCC, MODIVO are, de asemenea, un portofoliu de mărci proprii, care includ: Simple, Rage Age, Sprandi, Americanos și Togoshi. Multibrandul creează un spațiu pentru exprimarea creativă de sine prin intermediul modei. MODIVO este un loc plin de inspirație vestimentară și de autoexprimare. Aici, fiecare va descoperi produse care îi reflectă personalitatea și caracterul.

2005 este un brand fondat în 2017 de Mikołaj Barczewski. Producția hainelor este realizată aproape exclusiv în Polonia – de la tricotajele atent selecționate până la construcția originală, designul și ședințele foto. 2005 pune accentul pe comunicarea vizuală, inclusiv prin colaborări cu artiști precum Running Files, Jakub Owczarek, Kasia Kowalczyk, Ralph Kamiński, Luke Jascz, Klaudia Jeleńska și Filip Nesterowicz. Poți citi despre 2005 în revistele Vogue sau Newonce, iar articolele vestimentare cu sigla 2005 sunt purtate de Zuzanna Krajewska, Quebonafide, Żabson sau Tymek, printre alții. 

Leeves este un brand polonez tânăr, creat în 2020 de Mikołaj Baginski aka Bagi. Echipa Leeves este un colectiv de tineri creativi, care vor să se dezvolte. Premisa inițială de a ieși în evidență pe piață a permis deja mărcii să ajungă la mii de clienți. Colaborările cu artiști din întreaga lume, ședințele foto rafinate și o abordare foarte detaliată a producției și a materialelor sunt doar câteva dintre multele lucruri care caracterizează brandul. Leeves este, de asemenea, o mare comunitate, pe lângă clienții obișnuiți, hainele Leeves sunt purtate de mulți artiști, cum ar fi Oki, Young Igi, Young Leosia, Otsochodzi, Julia Pośnik, Kacperczyki, echipa GOMBAO33, Viki Gabor și mulți alții.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton