Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, noaptea. Clipe de panică la Războinici

 Miniosu Alexandra
.

Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, în mijlocul nopții. Odată cu cea mai recentă ediție Survivor România 2022, Războinicii, dar și telespectatorii, au trecut prin clipe de panică. Ramona Crăciunescu, una dintre concurentele echipei albastre, a fost găsită leșinată pe jos, chiar în mijlocul nopții. Iată ce s-a întâmplat cu tânăra!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, în mijlocul nopții. În fiecare duminică, luni și marți, Survivor România 2022 adună mii de telespectatori în fața micilor ecrane. Aceștia își urmăresc preferații cu sufletul la gură, cu speranța că favoritul sau favorita lor va câștiga. Ieri, în cea mai recentă ediție a show-ului de la PRO TV, fanii Ramonei Crăciunescu s-au îngrijorat teribil. Războinicii au găsit-o pe concurentă leșinată, în mijlocul nopții.

ramona-craciunescu-lesinata-1ramona-craciunescu-lesinata-1

Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, în mijlocul nopții. Ramona Crăciunescu este una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Aceasta face parte din echipa albastră, cea a Războinicilor. În ediția difuzată aseară la televizor, telespectatorii au urmărit un moment cutremurător. Participanta a fost găsită leșinată pe jos, în toiul nopții.

Citește și: Ramona Crăciunescu de la Survivor, tragedie fără margini.Iubitul și copilul i-au murit într-un accident de mașină

Citește și: Cum au murit fiica și iubitul Ramonei Crăciunescu de la Survivor:”Luase foc toată rulota…”

Citește și: Elly de la Mireasă pentru fiul meu a născut o fetiță:”Suntem atât de copleșiți de emoții”

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul pe care Oana Cuzino și fostul soț îl au cu Primăria Capitalei.Miza este de 2 milioane de euro

Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată

Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, în mijlocul nopții. Se pare că grelele condiții în care trăiesc concurenții din Republica Dominicană își pun amprenta și asupra sănătății lor. Războinicii au trecut prin momente de panică, după ce, în toiul nopții, au găsit-o pe Ramona Crăciunescu leșinată pe jos. Participanta de la Survivor a fost transportată de urgență la spital. Înainte de a ajuns echipajul, coechipierii ei au îngrijit-o cum au știut mai bine.

După ce Ramona Crăciunescu a fost găsită leșinată, ea a fost preluată de medici. Daniel Pavel, prezentantorul emisiunii Survivor, a transmis că tânăra se află acum la spital. În instituția medicală, femeia e supusă unor investigații medicale, pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Totodată, gazda emisiunii de la PRO TV a anunțatcă va reveni ulterior cu amănunte despre starea ei de sănătate.

Clipe de panică la Războinici

Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, în mijlocul nopții. Potrivit spuselor lui Daniel Pavel, Ramona Crăciunescu de la Survivor a acuzat unele dureri de dimineață. După ce s-a simțit rău, ea a fost dusă la medic. Din păcate, nu e prima dată când femeia acuză stări de rău. Ea a avut nevoie și în trecut de îngrijiri medicale.

„Ramona Crăciunescu a acuzat niște dureri de dimineață. S-a simțit rău, am dus-o la medic', a anunțat Daniel Pavel la Survivor 2022.

Drama Ramonei Crăciunescu

Viața Ramonei Crăciunescu de la Survivor 2022 a fost marcată de o dramă sfâșietoare. În urmă cu câțiva ani, ea și-a pierdut și fiica și iubitul într-un incendiu. Războinica a vorbit despre această tragedie cu ochii în lacrimi, emoționându-i pe colegi, dar și pe cei de acasă.

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât. Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu.

Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești. Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea.

Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul.

M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță…dar, în foc nu poți intra…A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe… Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva…să simtă că este atât de neputincios', a povestit Ramona Crăciunescu, acum ceva timp, la Survivor România.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Pro TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton