Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani. Cum a arătat în rochie mulată

 Miniosu Alexandra
.

Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani. Vedeta nu a sărbătorit oricum fericitul eveniment, ci îmbrăcată într-o ținută cu totul și cu totul deosebită. A atras toate privirile într-o rochie mulată și cu decolteu generos, ce i-a pus perfect în valoare silueta. A spus că la această frumoasă vârstă se simte ca nouă, iar noi o credem pe cuvânt, cea mai mare dovadă fiind faptul că arată într-o formă de zile mari! Iată ce cadouri speciale a primit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani pe data de 29 noiembrie 2021. Așa cum probabil vă așteptați, nu a lăsat ca această zi să treacă pur și simplu, ci a sărbătorit frumos, cu familia și cu prietenii apropiați. Alături i-a fost mama ei, cu care are o legătură strânsă, iar partenerul ei, bancherul italian Fabio Cali, i-a transmis cele mai frumoase urări prin videocall. Acesta se află în continuare în Italia, fiind ocupat cu afacerile.

ramona-badescu-zi-de-nastere-1ramona-badescu-zi-de-nastere-1

Ramona Bădescu este în culmea fericirii! În urmă cu câteva zile, ea a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani. Deși, dacă nu i-ați cunoaște vârsta din buletin, probabil i-ați fi dat… 35! Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat și a dovedit asta și cu ocazia zilei sale de naștere. Ea a purtat o rochie superbă, neagră, mulată și cu un decolteu generos, vestimentație ce i-a pus în valoare silueta. Actrița cântărește 61 de kilograme și are 1,78 metri înălțime.

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:”Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!”

Citește și: De ce era geloasă Elena Ceaușescu pe Ramona Bădescu:”Avea acest complex pentru că…”

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIV

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată'

Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani

Ramona Bădescu și-a sărbătorit ziua de naștere luni seara, la un restaurant din București. Acolo, ea s-a putut delecta cu preparate tradiționale românești, cum ar fi salata de boeuf și fasolea bătută. Și desertul a fost unul pe măsură. Artista a avut un tort special, cu un model deosebit. La petrecere au fost prezenți fiul ei, Ignazio, câțiva prieteni apropiați și mama vedetei, Liana Bădescu. Ea a venit tocmai de la Craiova pentru a-i fi alături fiicei sale cu această ocazie deosebită.

Partenerul Ramonei Bădescu, bancherul italian Fabio Cali, nu a putut fi prezent la petrecere, aflându-se în Italia. I-a fost alături însă prin videocall și i-a făcut cele mai frumoase urări. Vedeta a avut parte de o surpriză și din partea marelui naist Gheorghe Zamfir. Artistul i-a cântat la telefon și i-a transmis mesaje emoționante. Cei doi sunt prieteni de mulți ani.

Cum a arătat în rochie mulată

Ramona Bădescu a spus că se simte ca nouă la 53 de ani! Se bucură că are parte de susținerea și dragostea familiei și se simte bine acasă. A mărturisit că e mai responsabilă, dar își face uneori timp și pentru ea.

„La 53 de ani sunt ca nouă! Mă simt cu mai multe responsabilități, deci mai responsabilă, dar în același timp încerc să mă simt ca o femeie care se mai gândește puțin și la ea însăși, când mai are timp liber, mă simt acasă, mă simt bine împreună cu prietenii, mă simt susținută de dragostea familiei mele. Este fantastic!', a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

Ramona Bădescu s-a întors în România la sfârșitul lunii august. A venit în țară pentru unele proiecte de pe plan profesional, în timp ce tatăl fiului ei, bancherul sicilian Fabio Cali, a rămas în Italia, fiind ocupat cu afacerile. Deși fizic nu sunt împreună, cei doi țin în permanență legătura și vorbesc prin videocall.

Ce cadouri a primit de ziua ei de naștere

Ramona Bădescu a fost luată prin surprindere încă de la primele ore, de ziua ei de naștere. Luni dimineață, ea a primit un buchet de flori de la partenerul ei, pe care-l numește deja soț. Și fiul ei, micuțul Ignazio, a emoționat-o. Acesta i-a oferit o floricică, gest ce i-a umplut vedetei inima de bucurie.

„Cel mai frumos cadou, chiar dacă am primit flori multe, de dimineață am fost surprinsă de un coș imens de flori trimis de Fabio, soțul meu, direct din Italia, și cu care m-am trezit la ușă, iar din partea fiului meu, Ignazio, am primit o floricică, care mi-a înmuiat inima și care a fost cea mai frumoasă floare din viața mea!', a continuat ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton