Mitică Popescu a împlinit 85 de ani! De ce și-a sărbătorit ziua mai devreme

 Cica Cristina
.

Mitică Popescu a împlinit 85 de ani, iar anul acesta și-a serbat ziua mai devreme! Marele actor a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere, alături de prieteni și a subliniat cât de recunoscător este că se simte bine la vârsta sa. Deși este născut de Sfântul Andrei, în buletinul artistului scrie, de fapt, data de 2 decembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mitică Popescu a împlinit 85 de ani, iar la vârsta sa este plin de energie, mereu optimist și cu o vorbă bună pentru ceilalți. Interacționează cu fanii ori de câte ori are ocazia, merge cu mijloacele de transport în comun ș face plimbări lungi în Parcul Herăstrău. Este într-o formă fizică de invidiat, iar la sfârșitul verii, când a fost organizat un flash mob pe Calea Victoriei, actorul le-a predat tuturor o lecție de voie bună, pe ritmuri machedonești. Mai mult, a mobilizat și tinerii prezenți, molipsindu-i cu voia sa bună.

Mitica-Popescu-1Mitica-Popescu-1

Mitică Popescu și-a serbat ziua mai devreme

Anul acesta și-a serbat ziua mai devreme, în weekend, când vremea a fost prielnică. Și-a invitat câțiva prieteni, în compania cărora s-a simțit foarte bine.

„Eu m-am serbat mai devreme, pentru că am auzit că o să fie frig de ziua mea. Am ascultat vremea la televizor și se anunța că va fi rece azi, de Sfântul Andrei. Așa că duminică am invitat câțiva prieteni pe la mine, majoritatea cucoane, că mai glumesc prietenii mei și-mi zic: „ce faci, măi, iar ai invitat haremul?!” (râde)', a povestit Mitică Popescu pentru Click!

Citește și: Cu regim de viață are Mitică Popescu, la 84 de ani, pentru a se menține sănătos:”De mai bine de 50 de ani…”

Citește și: Ce pensie are Mitică Popescu, după 53 de ani de muncă:”N-am ajuns la sapă de lemn”

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său:„Nu prea suntem cu astfel de practici'

Mitică Popescu: „La vârsta mea mă simt bine, Slavă lui Dumnezeu'

De altfel, Mitică Popescu a ținut să sublinize cât de recunoscător este că la vârsta sa se simte bine.

„Ce să vă spun, dragilor, la vârsta mea mă simt bine, Slavă lui Dumnezeu. După aproape 45 de ani de muncă, cum aș putea să mă simt? Am primit foarte multe telefoane, urări, ceea ce mă bucură mult, am iubit oamenii și ei mă iubesc pe mine. N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău. În viața mea mi-am văzut de treabă și nu am avut suflet rău. Îmi doresc să fim sănătoși, să fim liniștiți, să scăpăm de cele rele care se anunță. Și, dacă s-o putea, să mă revăd cu cei dragi, publicul meu”, a mai spus maestrul.

Mitică Popescu este născut de Sfântul Andrei

Actorul Mitică Popescu este născut de Sfântul Andrei, însă în buletin în dreptul zilei de naștere este trecută ziua de 2 decembrie. Astfel, el a povestit cum s-a întâmplat să se greșească data.

„Mama mi-a spus că m-am născut de Sfântul Andrei, însă tata a fost la primărie să mă declare pe data de 2 decembrie. Probabil că era și el bucuros că are un flăcău și o fi petrecut cu vreun prieten (n.r. actorul râde). Știți cum erau pe vremurile acelea, iernile foarte grele și nu puteai ajunge să declari copilul în acte mai repede. Și regretata mea soție la fel, a fost declarată mai târziu de către părinți. Ea îmi povestea că s-a născut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie când se schimbau zodiile, dar în zilele acelea a fost un viscol și o iarnă atât de grea în satul Hăulișca, din Vrancea, că abia pe data de 10 decembrie a ajuns la primărie”, a conchis Mitică Popescu.

Sursa foto: Hepta, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton