Raluka ar avea un iubit cu 22 de ani mai mare decât ea. Bărbatul este divorțat și are patru copii

 Dumitrache Laura
.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a lansat numeroase piese care au devenit hit-uri și a colaborat cu artiști de renume din România. Deși este cunoscută de multă lume, Raluka este discretă cu viața sa personală. Cu toate astea, se pare că artista ar avea o relație cu Guy Kouris, un afacerist evreu, în vârstă de 55 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluka, 33 de ani, a reușit să devină cunoscută după ce a cântat împreună cu Dj Sava. Dincolo de cariera sa profesională, fanii săi au fost întotdeauna curioși să afle cu cine se iubește artista. Raluka a reușit să fie mereu discretă cu viața sa sentimentală și rar a vorbit despre relațiile sale.

ralukaraluka

Raluka, pe numele său real Alexandra Raluca Nistor, ar avea o relație de ceva timp cu un afacerist evreu care locuiește în Mexic. Bărbatul în vârstă de 55 de ani deține un restort de lux din Mexic, acolo unde artista și-a petrecut vacanța. Mai mult, bărbatul este divorțat și are patru copii.

Citește și: Cum a scăpat Raluka de acnee, o problemă care a afectat-o enorm, ani la rând: „Mă izolam”

Citește și:Raluka, despre partenerul ideal:„Trebuie să fie bărbat, pentru că avem o problemă în ziua de azi, cu asta'

Citește și:Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și:Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:'Eram într-o stare critică'

Raluka ar avea o relație cu un afacerist evreu mai mare cu 22 de ani

Raluka se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. În vârstă de 33 de ani, artista are o carieră de succes, iar viața personală a preferat întotdeauna să o țină cât se poate de departe de lumina reflectoarelor. Potrivit Cancan.ro, se pare că Raluka ar avea o relație cu un afacerist evreu, în vârstă de 55 de ani.

Mai mult, cântăreața și-ar fi petrecut vacanța în Mexic, acolo unde partenerul ei are un resort de lux. Conform sursei citate, Guy Kouris este iubitul Ralukăi. Artista și iubitul ei nu postează imagini împreună. Ba chiar afaceristul nu are pe pagina sa de Instagram poze cu el, dar cei doi se urmăresc reciproc.

Raluka își dorește o familie cu iubitul afacerist

Deși este discretă cu viața sa sentimentală, apropiații artistei au declarat pentru sursa citată mai sus că Raluka își dorește o familie cu iubitul ei. Chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 22 de ani, cântăreața se simte bine alături de afaceristul evreu. Bărbatul este divorțat și are patru copii cu fosta soție. Mai mult, acesta i-ar fi propus cântăreței să se mute în Mexic, pentru a petrece mai mult timp împreună.

Deși artista nu ar fi încântată de această variantă, Raluka preferă să facă naveta pentru a se întâlni cu iubitul ei. Sursele apropiate frumoasei artiste susțin că afaceristul urmează să vină în România în decembrie, după care ar pleca împreună în Thailanda.

Ce spunea Raluka despre bărbatul ideal

Raluka a vorbit în trecut despre bărbatul ideal. Întrebată cum arată bărbatul care ar putea să o cucerească, vedeta a răspuns că și-ar dori să fie un om bun. Raluka a mărturisit că a făcut multe lucruri în dragoste, mai ales că este o fire impulsivă.

„In primul rând, trebuie să fie bărbat, avem o problemă în ziua de azi cu asta. Femeile au devenit extrem de independente și de puternice, iar bărbații invers (…), a spus Raluka în podcastul lui Damian Drăghici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton