Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat, la ziua designer-ului: "Suntem liberi. Orice ar fi, nu te opri!"

 Laciu Andreea
.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza sunt prieteni de ani buni, dar acum au reușit să șocheze pe toată lumea după ce s-au sărutat. Momentul incendiar a avut loc la petrecerea organizată de designer de ziua lui de naștere. Bote a împlinit vârsta de 56 de ani și a decis să se distreze cinste împreună cu prietenii dragi. Printre invitați s-au numărat și Cristina Șișcanu, Denise Rifai, Raluca Bădulescu și iubitul ei, dar și multe alte vedete din showbiz.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Mădălin Ionescu și-a dorit să împărtășească din momentele frumoase de la petrecere cu fanii ei de pe TikTok. Însă, Cristina Șișcanu nu se aștepta să surprindă tocmai sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza. Artista a întreținut atmosfera și a făcut un show fabulos, dar la un moment dat s-a lăsat purtată de val, iar creatorul de modă a intrat și el în jocul ei.

catalin-botezatu-si-loredana-groza-12catalin-botezatu-si-loredana-groza-12

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat

Bote și-a dorit ca invitații lui să se simtă bine, așa că a chemat-o pe Loredana Groza să le cânte și să îi încânte. La un moment dat, spre surprinderea tuturor celor prezenți, artista nu s-a mai abținut și l-a sărutat pe creatorul de modă. Toată scena inedită a fost filmată chiar de către Cristina Șișcanu, care a postat-o pe contul ei personal de TikTok.

După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!', i-a transmis Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce artista era pe scenă.

Citește și: Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Imagini fabuloase de la petrecere: „Regele sufletului meu”

Citește și: Anamaria Prodan face apel în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Vrea pensie alimentară mai mare: „Cerusem un procent din ce câștigă el”

Citește și: Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru

Citește și: Denise Rifai s-a întâlnit cu Gabriela Marin, actrița care o parodiază la „Cronica Cârcotașilor': „Nu era supărată. A zis…'

Cum s-au împăcat Cristina Șișcanu și Bote

Cei doi au avut un conflict în perioada în care el era jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, iar ea era concurentă. Însă, au reușit să se împace în cele din urmă. Drept dovadă, Cristina Șișcanu a fost acum invitată de Cătălin Botezatu la petrecere.

Nu ne-am vorbit doi ani. Marea Împăcare, în curând, în exclusivitate, la „După faptă și răsplată’. Dacă credeați că știți totul despre Cătălin Botezatu, vă înșelați! Și eu credeam. Dezvăluirile pe care mi le-a făcut m-au lăsat mască… atât pot să vă spun: s-a ,lăsat cu muuulte lacrimi. P.S. nu ne-am înțeles să ne îmbrăcăm în costume în dungi, a fost o coincidență’, este mesajul postat de soția lui Mădălin Ionescu, după ce l-a avut pe creatorul de modă ca invitat special în emisiunea ei.

„Nu m-am mai întâlnit cu el de atunci. Cătălin Botezatu e un nume mare și va rămâne un nume mare al modei din România. Îl aștept în emisiunea mea să ne ‘reglăm conturile!’, a spus Cristina Șișcanu înainte de împăcare, în exclusivitate pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook, captură TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton