Raluka a postat o imagine de la Terapie Intensivă și a stârnit un val de reacții. Adevărul din spatele fotografiei

 Raiciu Adriana
.

Raluka a postat o imagine șocantă pe Internet. Mai exact, cântăreața se afla pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Fanii au reacționat imediat și au vrut să se afle ce s-a întâmplat cu îndragita artistă. Iată care este adevărul din spatele pozei. Se pare că totul ar fi o campanie de promovare a unei noi piese, una total neinspirată, am putea spune, având în vedere faptul că au crescut alarmant, în ultimele zile, cazurile de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluka și-a speriat fanii, după ce a postat o imaginie șocantă pe rețelele de socializare. Cântăreața a publicat o fotografie de pe patul de spital, iar oamenii din mediul online s-au gândit imediat că s-a întâmplat ceva rău cu artista. Lucru previzibil, de altfel, având în vedere pandemia COVID-19 și faptul că foarte multe vedete au ajuns la spital, în ultimele săptămâni.

243164598_1016855459135971_5656576603354448959_n243164598_1016855459135971_5656576603354448959_n

Unde mai pui faptul că imaginea a strâns mii de like-uri în doar câteva ore, iar internauții au strânit un val de reacții în mediul online. Totuși, artista nu a dat prea multe detalii despre situația actuală.

Citește și: Raluka de la SuperStar România, detalii neștiute din copilărie: „Am crescut într-o familie modestă'

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Citește și: Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj.Iubita lui Speak și-a impresionat fanii

Citește și: Kate Middleton, apariție wow la premiera mondială James Bond.A purtat o rochie de peste 5.000 de euro

Raluka a postat o imagine de pe patul de spital, la Terapie Intensivă

În ultima perioadă, tot mai multe vedete s-au infectat cu noul coronavirus. Ba chiar mai mult, în urmă cu doar o zi, Alina Pușcău anunța faptul că a ajuns de urgență la spital din cauza situației actuale.

Ei bine, Raluka și-a îngrijorat fanii după ce a postat ultima fotografie pe Internet. Artista se afla pe patul de spital, la Terapie Intensivă, și era conectată la tubul de oxigen.

'Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție', a scris Raluka în descrierea fotografiei.

Fanii au reacționat imediat și s-au gândit la ce e mai rău, având în vedere faptul că tot mai mulre vedete au ajuns la spital, în ultimele săptămâni, din cauza COVID-19. Însă, cântăreața a decis să le spună motivul pentru care a distribuit imaginea respectivă.

Ce s-a întâmplat cu artista

Ei bine, se pare că și Juno, fostul iubit al lui Jo, a apărut în aceeași ipostază. Cel mai probabil, cei doi artiști pregătesc o piesă împreună și au decis să realizeze videoclipul într-o manieră cât mai semnificativă.

De asemenea, este posibil ca titlul piesei să fie chiar descirerea pe care Raluk a pus-o fotografia postată pe Internet.

Până la momentul actual, însă, artista nu a mai dat niciun detaliu despre ipostaza neobișnuită în care a fost fotografiată.

Cu toate acestea, în plină pandemie de COVID-19, în care numărul de cazuri a crescut alarmant, Raluka a făcut o campanie de promovare cât de poate de neinspirată.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton