Raluca Todea de la Chefi la cuțite, noi acuzații către Oxi, după ce ar fi sabotat-o în finală: „Calcă peste cadavre. Multă lume îmi zicea să nu o iau, că...”

 Laciu Andreea
.

Raluca Todea de la Chefi la cuțite, noi acuzații către Oxi, după ce ar fi sabotat-o în finală. Raluca Todea a fost una dintre surprizele sezonului 10 Chefi la Cuțite. A reușit să impresioneze cu preparatele ei la probele individuale, iar în semifinală a primit chiar maximum de 15 puncte. Însă, deși a ajuns să fie unul dintre cei trei finaliști, ultima etapă a competiției s-a transformat într-un coșmar pentru concurenta lui Florin Dumitrescu. Deși echipa roz a fost cea mai unită până în semifinală, în ultima ediția s-a stârnit un scandal uriaș între Raluca Todea și Dan Manciu pe deoparte și Oxi (Roxana Crudu) pe cealaltă parte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Todea de la Chefi la cuțite, noi acuzații către Oxi, după ce ar fi sabotat-o în finală. În semifinala sezonului 10, Raluca Todea, Dan Manciu și Oxi s-au luptat pentru rolul de finalist. Cu toate că mulți se așteptau la Manciu, cea care și-a câștigat această șansă la marele premiu a fost Raluca. Tocmai de aceea, finalista din echipa lui Florin Dumitrescu a decis să o ia și pe Oxi în grupul care să o ajute în ultimele probe din concurs, dar a ajuns să regrete această decizie.

cine-este-roxana-crudu-oxi-3-1cine-este-roxana-crudu-oxi-3-1

Raluca Todea de la Chefi la cuțite, noi acuzații către Oxi, după ce ar fi sabotat-o în finală

Inițial părea că ambele concurente au cedat din cauza stresului, dar apoi Raluca a acuzat-o pe Oxi, de față cu toată lumea, că o sabotează. S-a ajuns chiar la țipete și la jigniri, iar Dan Manciu s-a implicat și el în acest conflict. Ulterior, pe TikTok, Oxi le-a spus urmăritorilor ei că foștii ei colegi din echipa roz ar fi făcut totul intenționat. La Interviurile Chefi la Cuțite, de pe Antena Play, finalista Raluca Todea a spus că Oxi era capabilă de orice doar ca să își atingă țelurile.

Marea mea dezamăgire a fost Oxi. Am simțit niște răutăți. Ce am pățit de fapt cu Oxi am pățit mai mult în finală. Eu ar fi trebuit de mult timp să îmi dau seama că are cumva o latură de luptător, dar calcă pe cadavre și calcă poate pe membrii din echipa ei, pe care n-ar fi trebuit să-i calce. Noi i-am dat credibilitate până în ultima clipă.

Eu, când m-am gândit la structura echipei din finală, m-am gândit s-o includ și pe ea. Multă lume îmi zicea să nu o iau, că are probleme, că are momente când urcă și coboară, că e emotivă, că face urât, că sare la ceartă, că are foarte multe de zis, că e ușor individualistă„, a povestit Raluca Todea.

Citește și: Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea: „Au zis că mă bat. Când te sună Manciu și…”

Citește și: Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Citește și: Ce părere are Florica Boboi despre Oxy, după ce concurenta echipei roz a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea: „Este un bucătar bun, dar ca persoană…”

Citește și: Andra a cântat într-un avion pe ruta București-Cluj. Cum au reacționat pasagerii: „Cel mai tare zbor'

De ce a ales-o pe Oxi în echipa ei din finală

Chiar dacă rațiunea i-a spus să nu o ia alături de ea în finală, inima i-a spus Ralucăi că așa ar fi cel mai corect să procedeze. Cu toate acestea, dacă s-ar întoarce în timp, nu ar mai face aceeași greșeală.

Eu am zis că dacă am fost toți o echipă unită și dacă suntem echipa roz, trebuie să mergem toți în finală, că nu e corect să nu o iei. Până la urmă, nu era corect. De ce să aduc alți oameni din afară, când am fost toți un nucleu și toată lumea se uita la noi și zicea: `bă, ăștia chiar sunt uniți. Ăștia chiar sunt o echipă faină‘.

Am observat că pentru ea, finala era un mod de a râde, de a se distra. Nu a luat-o în serios absolut deloc, părea că face, dar de fapt nu făcea corect”, a mai completat Raluca Todea, despre Oxi.

Cum și-a dat seama că ar fi fost sabotată

Atunci când împărțea responsabilitățile colegilor din finală, Raluca Todea ar fi realizat că Oxi făcea niște greșeli care nu sunt permise în cazul unui bucătar profesionist ca ea.

„Mi-am dat seama din anumite momente în finală că, la nivelul la care zicea că este ca bucătar, n-avea cum să facă greșelile alea și lucrul ăsta m-a șocat foarte mult și în momentul ăla am simțit că nu trebuia să îmi ascult sufletul, trebuia să judec cu capul. Practic, asta cred că trebuie să faci.

Tu ești în finală că ai ajuns acolo datorită echipei și datorită și anumitor abilități pe care le ai tu, dar în finală, echipa cu care gătești trebuie să fie foarte bine unită și consolidată și la noi s-a văzut că aveam o crăpătură în echipa asta și din păcate, era ea’, a concluzionat Raluca Todea.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton