De ce nu-i mai trimite Saveta Bogdan fiicei sale din SUA mâncare tradițională, de Sărbători: „Am pierdut și banii și pachetul. Până și vâscul mi l-au luat” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce nu-i mai trimite Saveta Bogdan fiicei sale din SUA mâncare tradițională, de Sărbători. Saveta Bogdan ne-a povestit că, mai demult, i-a trimis fetei sale cârnați prin poștă în America, dar nu au ajuns la destinație. Vedeta susține că fiica ei nu a primit nici măcar vâscul din pachetul pe care i l-a expediat peste Ocean. Din acest motiv, celebra cântăreață de muzică populară a luat o decizie radicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu-i mai trimite Saveta Bogdan fiicei sale din SUA mâncare tradițională, de Sărbători. Saveta Bogdan susține că, mai demult, de Sărbători, i-a trimis fiicei sale cârnați de casă, în SUA. Numai că, artista spune că preparatul mult așteptat de fiica sa, Cătălina, n-a ajuns nici până în ziua de azi la destinație. Artista spune că fata ei merge la Chicago să cumpere cârnați afumați. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața povestește de ce nu-i mai trimite fetei peste Ocean preparate românești.

79974555_2501069063496305_3181042982044303360_n-179974555_2501069063496305_3181042982044303360_n-1

Citește și: De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga.”Dacă mergeam, ne hăituiau…”

Citește și: Viața dramatică a artistei Saveta Bogdan.A fugit cu iubitul în lume la 16 ani, s-a măritat la 18, iar la 20 a rămas văduvă

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp' / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Anca Pandrea, gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Ce face de Sărbători, la mormântul lui:„Îi punem și lui tacâmuri la masă, ca și când este aici' / EXCLUSIV

De ce nu-i mai trimite Saveta Bogdan fiicei sale din SUA mâncare tradițională, de Sărbători

Mai demult, Saveta Bogdan i-a trimis fiicei sale stabilite în America un colet care conținea mai multe preparate de casă, printre care și cârnați. Cu toate că fata artistei, Cătălina, a urmărit la poștă multă vreme dacă a sosit sau nu pachetul, acesta n-a ajuns la destinație nici în ziua de azi. Cântăreața de muzică populară crede că americanii nu sunt de acord să trimiți prin poștă astfel de preparate.

'Nu pot să-i trimit Cătălinei sarmale prin poștă. De sărbători, într-un an, i-am trimis fetei mele și ginerelui cârnați și slănină. Și nu au primit nimic. Americanii nu sunt de acord să le trimiți carne și preparate de acest gen prin poștă, pentru că iau totul și dau la câini. Asta e judecata lor! Se gândesc la bacterii, la viruși, cine știe… Le-am trimis și degeaba!', a declarat cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan pentru viva.ro.

Saveta Bogdan: 'Până și vâscul mi l-au luat…'

Saveta Bogdan susține că tot atunci i-a trimis fetei sale, în pachet, și niște vâsc. În tradiția noastră populară, vâscul aduce noroc și prosperitate. Fiica interpretei a urmărit mult timp pachetul, până ce a renunțat. N-au ajuns nici cârnații și nici măcar vâscul trimis prin poștă de cântăreața de muzică populară.

'Țin minte că am trimis și vâsc. Dar până și vâscul mi l-au luat… Cătălina urmărea pachetul, dar nu a ajuns la ei nici în ziua de azi. Și ce de bani am cheltuit atunci! Am plătit niște bani atunci și am pierdut și banii și pachetul. Și tot nu au ajuns cârnații la destinație', a mai declarat Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Fata cântăreței merge cu mașina timp de o oră și jumătate să cumpere preparate românești

Fata cântăreței de muzică populară locuiește într-o localitate în apropiere de Chicago. Saveta Bogdan spune că fiica ei, Cătălina, merge cu mașina timp de o oră și jumătate până la Chicago, să cumpere preparate tradiționale românești.

'Fata mea merge la Chicago și ia de acolo cârnați afumați. Sunt români care au astfel de preparate tradiționale. Așa că, fata mea cumpără de acolo. Face o oră și jumătate până acolo, dar are mâncare ca în România. Până și mici mi-a spus că găsește', a declarat Saveta Bogdan.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton