Răsturnare de situație! Raluca și Walter Zenga au uitat de divorț:"Nu suntem deloc despărţiţi"

 Oana Pantazi
.

După ce, anul trecut, vestea divorțului lor a căzut ca un fulger, iată că Raluca și Walter Zenga sunt din nou împreună, când nimeni nu mai spera într-o împăcare. Antrenorul a făcut o declarație surprinzătoare și a spus că el și soția lui nu sunt despărțiți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca și Walter Zenga sunt, se pare, din nou împreună, cel puțin după declarațiile celebrului antrenor, deși, cu ceva timp în urmă, mariajul lor părea o cauză pierdută.

Cei doi au fost 14 ani împreună, au doi copii superbi, dar și o avere fabuloasă, al cărei partaj, în cazul divorțului, ar fi constituit, cu siguranță, o problemă. Acum însă, se pare că cei doi soți celebri și-au luat gândul de la divorț și formează din nou o familie fericită.

Raluca-Zenga1Raluca-Zenga1

Cronica unui divorț neașteptat

În luna octombrie a anului trecut, Walter Zenga a șocat opinia publică anunțând divorțul despărţirea de Raluca. Iar afirmațiile sale nu lăsau loc de împăcare, cel puțin în faza inițială.

„Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familie Zenga, este adevărat !Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici, pentru a nu lăs loc de altre interpretări ! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste: „A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea”/ EXCLUSIV

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga: „A fost mereu un tată perfect!”

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: „Dacă nu iau cuțitul…”

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley îaninte să devină părinți: „Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…”

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră … Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc „, scria el pe reţelele de socializare. 

Raluca și Walter Zenga s-au împăcat

Când toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi soți cât de curând „liberi de contract”, iată că Walter Zenga a afirmat că el și Raluca sunt din nou împreună.

„Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi, pe care a şters-o după 8 ore', a mărturisit Walter Zenga la o emisiune a postului TV italian Canale 5, în care a apărut alături de soția lui.

Cei doi sunt împreună de 14 ani și au doi copii, pe Samira și Walter Junior. La scurt timp după anunțul șocant de anul trecut, s-a pus evident și problema partajului, iar averea pe care ar fi avut-o de împărțit Raluca și Walter Zenga este una fabuloasă. Mutați de nouă ani în Dubai, soții Zenga au locuit împreună într-o casă luxoasă din Palm Jumeirah, un cartier exclusivist de pe malul mării, a cărei valoare se ridică minim două milioane de euro. Dar familia Zenga mai deține și un apartament de lux, de 250.000 de euro. De asemenea, Raluca și Walter Zenga au imobile şi în România și Italia, fiecare valorând 350.000 de euro, plus o proprietate în Sardinia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton