Donald Trump, îndrăgostit de Prințesa Diana. Ce cadouri scumpe îi făcea: „Îmi dă fiori...”

 Mirea Roxana
.

Prințesa Diana s-a bucurat de multă apreciere de-a lungul vremii. După despărțirea de Prințul Charles, aceasta a fost curtată de foarte mulți bărbați. Unul dintre cei care tânjeau după atenția Prinței Diana a fost nimeni altul decât Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Milioane de oameni din întreaga lume au iubit-o pe Prințesa Diana, iar dispariția ei tragică a lăsat un gol în sufletul multora. Contrar așteptărilor, viața acesteia nu a fost una ușoară din momentul în care a ales să facă parte din familia regală a Marii Britanii.

După mariajul eșuat dintre ea și prințul Charles, Prințesa Diana s-a bucurat de atenția mai multor bărbați care se luptau pentru a-i câștiga inima. Printre aceștia s-a numărat și Donalt Trump.

diana-1diana-1

Selina Scott, prietena Prințesei Diana, a povestit într-un interviu că fostul președinte al SUA a tot încercat să o cucerească pe mama prinților William și Harry, dar fără succes. Acesta îi trimitea la palat buchete imense de flori foarte scumpe.

El o bombarda pe Diana la Palatul Kensington cu buchete imense de flori, fiecare în valoare de sute de lire sterline. Trump o vedea în mod clar pe Diana ca fiind ultima sa soţie trofeu', spune prietena Prinţesei, Selina Scott, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și:Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Motivul incredibil pentru care Prințesa Diana a concediat-o pe bona Prinților William și Harry.I-a interzis să-i mai vadă vreodată!

Citește și: Andreea Antonescu de la Survivor încă suferă după pierderea tatălui ei:„Moartea lui m-a maturizat brusc'/ INTERVIU

Citește și: Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți.Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Prințesa Diana, curtată de Donald Trump

Pe prințesa Diana nu au impresionat-o gesturile lui Donald Trump, ba din contră. Acesteia nu-i surâdea deloc ideea că era curtată de fostul președinte al SUA, așa că nu i-a răspuns niciodată la avansuri. Ba mai mult, ea i-ar fi mărturisit prietenei sale că Trump îi dădea fiori.

„Ce să fac? Îmi dă fiori', i-a spus Prințesa Diana Selinei Scott.

„Aruncă tot ce vine de la el în coşul de gunoi', a sfătuit-o Selina Scott pe prietena ei.

Prințesa Diana a încetat din viață la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, într-un accident de mașină în Paris.

cover-viva-martie-small-110cover-viva-martie-small-110

Prințesa Diana, prima mireasă care a avut un loc de muncă plătit

Diana a învățat până la 16 ani, după vârsta de 9 ani mergând la internat. A ajuns ulterior la o altă școală din Elvetia, însă a renunțat. În schimb, între timp, a avut mai multe locuri de muncă: a fost bonă și profesor. În atribuțiile sale nu intra doar să aibă grijă de copii, ci se ocupa și de curățenie și de spălat, fiind plătită cu numai 3 lire pe oră.

Astfel, în momentul în care s-a căsătorit cu Prințul Charles, în anul 1981, Prințesa Diana a devenit prima mireasă regală care a avut un loc de muncă plătit, înainte de a deveni soția unui prinț.

De asemenea, un detaliu mai puțin cunoscut din adolesecența prințesei Diana ar fi că nu a reușit să-și îndeplinească cea mai arzătoare dorință, și anume să devină balerină. Se pare că visul nu a putut deveni realitate din pricina înălțimii sale: avea 1,78 metri.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton