Raluca Podea și Brigitte Pastramă, replici tăioase la Masterchef: "Am alergie când o aud cum vorbește"

 Pirvu Cristina
.

Episodul recent din Masterchef a venit cu o nouă provocare pentru una dintre concurente. Raluca Podea a fost nevoită să stea față în față cu fostul iubit, Florin Pastramă, și cu actuala soție a acestuia, Brigitte. Cele două și-au adresat replici tăioase. 

Invitați în platoul de la Masterchef, Brigitte Pastramă și Florin Pastramă i-au pus la treabă pe concurenți, au vrut să guste cele mai alese preparate. În emisiune, fosta iubită a afaceristului a refuzat să le gătească celor doi, ba chiar revalele au avut replici tăioase una la adresa celeilalte.

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici și avem onoarea ca să gătiți pentru noi și pentru invitații noștri. În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteți. Eu sunt cu peștele, el este cu vita”, a spus Brigitte Pastramă.

Raluca a spus că le va pune otravă în mâncare celor doi. „Verde de Paris îți pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poți să fii!”, comentat fosta iubită a lui Florin Pastramă.

„Mă șochez, nu mi-am făcut niciodată vreun gând că ei vor ajunge să stea în aceeași încăpere cu noi. Eu nu mai gătesc, vă pup! Fiecare dintre ei avea pe cineva acasă, mi se pare penibil să încerci să ieși în față, să fii băgat în seamă, doar de dragul de a epata. Nu, mi se pare că ești josnică! Am alergie când o aud pe asta când vorbește, plec de aici, îmi provoacă silă, astăzi voi sta”, a declarat Raluca Podea.

Brigitte & Florin Pastramă + Juriul MasterChefBrigitte & Florin Pastramă + Juriul MasterChef

Foto: PR, Captură Pro TV 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton