Cine e prima echipă de la Asia Express sezonul 3. Mama și fiica pleacă împreună în aventură

 Pirvu Cristina
.

Asia Express continuă! Am aflat cine este prima pereche care va participa în sezonul cu numărul 3 de la Asia Express, show-ul difizat pe Antena 1. Este vorba despre o cântăreață celebră, consacrată, și fiica ei. Amândouă pornesc în aventură. 

Vești foarte bune pentru fanii show-ului Asia Express. În curând, mai multe echipe vor părăsi România și vor pleca în aventură, unde vor filma sezonul trei al emisiunii concurs.

Conform Click, pregătirile au început deja, iar echipa emisiunii de la Antena 1 este gata să înceapă filmările pentru cel de-al treilea sezon, care va fi prezentat tot de Gina Pistol. Anul acesta se aude că s-au dus tratative cu îndrăgita şi talentata solistă Nico, care ar fi bătut deja palma cu Antena 1 pentru show-ul de aventură. Și nu va pleca singură, ci împreună cu fiica sa Alexandra.

Nico si fiica ei 2Nico si fiica ei 2

Pictorial mamă-fiică! Alexandra, fata lui Nico, este transformată complet. Le despart doar 20 de ani

Atunci când le vezi, aproape că nu-ți dai seama care este mama și care este fiica. Ce-i drept, le desparte o diferență de mai puțin de două decenii, Nico și Alexandra fiind, după cum chiar ele spun, cele mai bune prietene. Prezență discretă în lumea mondenă, fiica lui Nico a acceptat, în premieră, un pictorial și un interviu la dublu, alături de celebra ei mamă, special pentru cititorii revistei VIVA!.â

Foto: Facebook, VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton