Raluca Moianu, despre fostul soț, care a murit de cancer: "Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Raluca Moianu și-a crescut singură fiica, pe Mara, care a împlinit 18 ani. Tatăl acesteia, Marius Ancuța, s-a stins din viață în anul 2018, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancerul. Într-un interviu pentru viva.ro, Raluca Moianu vorbește despre Mara, care nu este atrasă de profesia mamei sale, și despre relația pe care o are cu fiica ei, dar și despre momentele grele prin care a trecut după pierderea soțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu are toate motivele să fie mândră de fiica ei, Mara, care recent împlinit 18 ani. Vedeta și-a crescut fata singură, după ce Marius Ancuța a murit de cancer, în urmă cu aproape 5 ani. Chiar dacă mama ei a avut o carieră prodigioasă în televiziune, Mara nu este atrasă de mass-media și se pregătește de admiterea la Facultatea de Drept.

14500395_1085096508222925_3606973660875378630_o14500395_1085096508222925_3606973660875378630_o
312266146_5970885239609697_6305515250812512528_n312266146_5970885239609697_6305515250812512528_n

Citește și: Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani. La ce aliment a renunțat:„Se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt'

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri dureroase la patru ani de la moartea soțului său:”Destinul meu era să am grijă de el”

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum:„Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf:„O să ne lipsească la infinit' / EXCLUSIV

Raluca Moianu vorbește despre relația cu fiica ei, Mara, care a împlinit 18 ani

Cunoscutul om de radio și televiziune Raluca Moianu a pregătit mulți tineri pentru munca în acest domeniu. Vedeta, pe care oamenii o știu de la emisiunea 'Iartă-mă!', prezentată cu ani în urmă la TVR, și-a crescut fiica singură. Fostul ei soț, Marius Ancuța, a murit de cancer în urmă cu 5 ani, la numai 50 de ani. Mara Ancuța este în clasa a Xll-a la Liceul Caragiale din București și se pregătește să dea admitere la Facultatea de Drept.

Fiica ta, Mara, a împlinit 18 ani. Ce vrea să facă mai departe?

Mara vrea să se înscrie la Drept, să se facă magistrat. Termină liceul anul acesta. Studiază la Caragiale, la matematică-informatică. Și învață gramatică, economie… pentru Facultatea de Drept.

De ziua ei ce a făcut? Cum ați petrecut?

A fost cu niște prietene și a dat o petrecere. Dar ieri, am ieșit noi două în oraș, că așa facem de obicei duminica. Și, dacă tot a 'căzut' ziua ei duminică, nu am ocolit tradiția aceasta.

Ce relație aveți?

Avem o relație bună. Suntem exact în perioada în care ea a crescut și mă scoate la cafea.

Raluca Moianu: 'Nu poți să treci. Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face'

A trecut peste dispariția tatălui ei? Dacă se poate spune asta…

Nu poți să treci. Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta. Și nu avem cum să facem altfel. Dar este important că ea, acum, se concentrează pe școală, pe ceea ce are de făcut. Își dorește foarte mult să intre la facultate, să aibă o meserie care îi place. Încă nu știe exact dacă va fi: avocat, procuror, notar… Important este să descopere în timp ce vrea să facă, spre ce are înclinație. Dar, știi cum e, asta o atrage în acest moment și învață pentru acest lucru. Iar eu sunt foarte încântată. Mai ales că învață din proprie inițiativă, nu pentru că stau eu cu gura pe ea. Că nu este așa!

Nici pe mine nu a stat nimeni cu gura să învăț. Adică, recunosc modelul din familie. Nu a fost nevoie să tragă cineva de ea. Și, cumva, cred că eu am continuat acest model cu ea. M-am purtat la fel cum s-au purtat și cu mine, părinții mei. Mara știe ce își dorește. Este un Capricorn foarte organizat, mult mai organizat decât propria mamă.

Ce cadou și-a dorit Mara de ziua ei

Ce cadou și-a dorit de ziua ei?

De ziua ei a vrut un cățel. O să avem un cățel începând cu luna martie. Acum este prea mic.

Ați mai avut animăluțe în casă?

Am mai avut o pisică. Și pisicuța ne-a părăsit acum câteva săptămâni, fiindcă avea 15 ani. Era o rasă de pisici care trăiește în jur de 13-14 ani. Mi-a spus veterinarul că ea, la 15 ani, a trăit mult. Și a rămas un gol. 'Măruța' a vrut cățel. Eu, mai întâi, am spus nu. M-am gândit că ea vrea cățel, dar responsabilitatea cade pe mine și, la început, am pus 'nu'. Și, când s-a pus problema că e cadoul ei de 18 ani, mi-am dat seama că nu am cum să mai spun 'nu'. Și, am zis 'da', și asta e! Acum o să avem un cățel, dar în martie, nu poate fi luat de lângă mămica lui. Dar Mara este foarte încântată.

Raluca Moianu: 'Nu își dorește să fie sub lumina reflectoarelor'

Nu a fost atrasă de mass-media?

Nu. A fost o perioadă în care, ca să își dezvolte abilitățile de comunicare, am dus-o la Școala de televiziune Junior. Era unul dintre copiii cei mai buni. Probabil, a moștenit din familie partea aceasta. Dar mi-a spus că sub nicio formă nu își dorește să fie sub lumina reflectoarelor, iar eu îi respect această dorință a ei. Dacă nu vrea, nu insist. Le-am spus tuturor celor care lucrează la emisiuni acest lucru.

Cred că, ultima dată când am postat o fotografie cu ea, m-au sunat foarte multe persoane, să mă întrebe dacă nu vreau să vin cu ea la televizor. Și ea nu vrea. Eu nu pot să o oblig și nici nu cred că e cazul să tragem de ea, dacă nu își dorește. Ea mi-a spus: 'În familia noastră a fost destul de multă expunere, și tu și tata, iar eu nu vreau. Nu este pentru mine'. Mara este acum adult. Deciziile sunt ale ei.

Raluca Moianu: 'Dacă ea își dorește să rămână aici, eu nu pot să fac altceva decât să mă bucur'

Mara nu s-a gândit să studieze peste hotare?

Nu. Este ceva ce spune, tot timpul. Că ea vrea să rămână în țară, că trebuie să rămână și aici oameni tineri care să muncească, să facă treabă bună. Mara crede cu tărie că trebuie să existe și aici, tineri, care să facă treabă și în România, să pună țara pe picioare. Și atunci, când te uiți la generația aceasta și vezi că spune unul că rămâne aici, să învețe, să pună osul… Sau merg să studieze și se întorc, atunci mai avem o șansă. Nu suntem pierduți. Eu mă bucur că nu vrea să plece.

Dar niciun moment nu am încercat să o inflențez. Am întrebat-o dacă vrea să plece. I-am spus: 'Indiferent ce ai alege tu, eu am să te sprijin'. Nu am tras de ea să rămână cu mine, pentru că, 'vezi, Doamne', eu aș fi singură și aș avea nevoie, ca ea, să stea cu mine. Nu! Cred că fiecare are drumul lui. Dar, dacă ea își dorește să rămână aici, eu nu pot să fac altceva decât să mă bucur.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton