Raluca Lăzăruț a devenit mamă, în secret: "Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”

 Dumba Gabriela
.

Raluca Lăzăruț a devenit mămă, în urmă cu patru luni, fără ca cineva să bănuiască o secundă că este însărcinată. Plecată de mulți ani în America, Raluca a făcut public faptul că are un copil abia astăzi, când fetița împlinește patru luni.

raluca-1raluca-1

Fosta prezentatoare TV a postat o imagine cu fetița ei, botezată Gemma, alături de un mesaj emoționant. 'În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!', a scris Raluca Lăzăruț pe Instagram.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socizaliare au sărit imediat cu felicitările:

'Minune!!!😍❤️ abia aștept s-o iau in brate!! 😘🤗 și pe mama ei!!😊❤️/ Gemmul frumos!❤️😘😍Vreau sa o smotocesc!🥰/ E fetita taaa? Doamne cat e de frumoasa! Sanatate multa! 💖💖💖😍😍😍', „Să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii”, „Felicitări!”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online. 

Vestea că Raluca este mămică, în secret, de patru luni, i-a luat prin surprindere și pe apropiații ei. „Pe bune?” – i-a comentat Ralucăi Cristian Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea, iar în spirit de glumă i-a scris acesteia că fetița a venit la momentul potrivit pentru a fi, pe viitor, iubita băiețelului lui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton