Incident la Survivor România: Ema de la Războinici, găsită întinsă pe jos, plină de sânge. O farsă s-a transformat într-un adevărat necaz!

 Cica Cristina
.

Un incident ce s-ar fi putut solda cu un eveniment tragic a avut loc la Survivor România. Ema de la Războinici a căzut victima unei farse pregătite pentru Faimoși. Iată cum s-a întâmplat totul!

Ema-Survivor-1Ema-Survivor-1

Războinica Ema a fost găsită plină de sânge și întinsă pe jos în ultima ediție Survivor România. Concurenții s-au panicat, un medic intervenind rapid la fața locului.

Totul a pornit de la faptul că Ema și Lola au vrut să-i sperie pe Faimoși, îndeosebi pe Cezar, însă ceea ce se dorea a fi o simplă farsă s-a transformat într-un incident neplăcut.

Citește și: Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, ceartă la cuțite la „Survivor”!”Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea!”

Din păcate, Ema a fost lovită de un lemn, care i-a spart arcada. Războinia a început să sângereze puternic, iar un doctor i-a acorda primul ajutor, notează libertatea.ro.

Cine este Ema de la Survivor România

Emanuela Carmen Huruială s-a remarcat în cadrul competiției prin intermediul calităților sale sportive. Este contabilă în Reșița, însă a demonstrat că poate face cu brio situațiilor de stres și că este competitivă.

Citește și: Cum a fost primită Grațiela de soțul ei, Andrei Duban, după întoarcerea de la Survivor România:”E greu să îți imaginezi scenariul acesta. Încerc să…”

Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi, sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor', a spus Ema Huruială pentru Kanal D la plecarea în Republica Dominicană.

Sursa foto: Libertatea, Instagram

Citește și: Elena Ionescu a dormit în brațele lui Sonny Flame la Survivor România:”Cu o seară înainte l-am simțit că…”


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton