Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme. La 47 de ani, are o talie de 57 cm, ca un model de podium

 Laciu Andreea
.

Raluca Bădulescu, mesaj pentru hateri, după ce a slăbit 70 de kilograme. Raluca Bădulescu a fost dintotdeauna o femeie cât se poate de sinceră și de asumată. A uimit pe toată lumea după ce a slăbit enorm, dar a tratat de fiecare dată cu umor și onestitate schimbările din viața ei persoană. Cu toate acestea însă, este conștientă că există numeroase persoane care îi critică aspectul fizic. De data aceasta, a decis să le răspundă public haterilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu, mesaj pentru hateri, după ce a slăbit 70 de kilograme. Acum este prezentă la masa juriului în emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, acolo unde face deliciul telespectatorilor cu remarcile ei savuroase, dar și cu momentele în care le critică punctual pe fetele care defilează în acest show. Este una dintre cele mai pricepute vedete de la noi când vine vorba despre modă și stil. Cu toate că apare constant la TV în prezent, puțini își mai amintesc cum arăta Raluca Bădulescu în trecut, înainte să slăbească enorm.

raluca-badulescu-1-1raluca-badulescu-1-1

Raluca Bădulescu, mesaj pentru hateri, după ce a slăbit 70 de kilograme

Îndrăgita vedetă a ajuns în trecut la pragul de 121 de kilograme. Din cauza problemelor de sănătate care au venit la pachet cu această greutate excesivă, a decis să ia măsuri radicale. A trecut printr-o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, după care a scăpat de peste 70 de kilograme. În prezent, la aproape 50 de ani, are o talie de viespe și le dă peste nas celor care o critică.

„57 în talie, este ceva «Dumnezeu», practic, la aproape 50 de ani să am dimensiunile astea, pentru care, știu, există discuții multe pe online, niște circuri infinite, care nu se mai sfârșesc, respectiv dacă sunt bolnavă, că sunt anorexică etc! Sunt bine, am energie, sunt „happy', sunt plimbată, sunt distrată, sunt dusă, sunt adusă, sunt orice!

Adică nu știu ce are lumea pe online, de la o vreme asta este problema care îi macină «en-gros»! Dacă eram prea grasă, eram prea grasă. Acum dacă sunt prea slabă, sunt prea slabă. Nu știu cum să nimerim calea de mijloc!

În momentul în care o să mă mai îngraș, că poate o să mă mai îngraș, că doar nu o să rămân așa, nu știi niciodată. O să spună: «Aaa, păi ai făcut iarăși c@&ul mai mare!» Deci oricum am da-o, n-o să fie bine! Dacă eu vreau să fiu slabă. Este alegerea mea și oricum hate-ul ăsta eu nu îl înțeleg!', a declarat Raluca Bădulescu, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu s-au certat și nu și-au mai vorbit timp de un an: „Din vina ei că este foarte căpoasă”

Citește și: Cum se înțeleg Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, la 3 ani de la căsătorie: „Fiecare face ce…'

Citește și: Unde pleacă Raluca Bădulescu, după divorțul de Florin Stamin: „Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă, sincer”

Citește și: Lidia Buble mânca în supermarketuri, înainte să devină celebră, din cauza lipsei banilor: „Nu am privit-o ca pe un furt'

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au ajuns la divorț

Regina regească, așa cum i se mai spune, a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că divorțează. Părea că are o căsnicie minunată împreună cu Florin Stamin, tocmai de aceea nimeni nu se aștepta la această veste.

„Eu, repet, sunt prietena cu Florin, îmi este aproape. Stiu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc că pe ochii din cap, dar e o situație complicata. Lumea, în principiu, se bucura, se întâmplă worldwide și chestia asta mă deranjează.

Apar binevoitori, oameni care spun… Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în viață oricui, nu am avut răutăți, nu am avut invidii… Nu am avut, nu bârfesc, nu mă bag în discuții care nu mă interesează. Aud și văd lucruri și nu e treaba mea. Eu sunt ceea ce sunt azi datorita lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitata, m-a adunat.

Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrata, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorita lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e daragostea vieții melea declarat Raluca pentru emisiunea online, Fiță cu Adiță.

Cum a anunțat despărțirea

Chiar ea a fost cea care și-a luat inima în dinți și a dezvăluit că mariajul ei cu Florin Stamin a ajuns la final. Mesajul emoționant i-a surprins și i-a întristat deopotrivă pe fanii celor doi.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună. Însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare, a declarat Raluca Bădulescu.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton