Radu Vâlcan, totul despre Insula Iubirii, sezonul 6: "De fiecare dată sunt surprins"

 Oana Pantazi
.

Radu Vâlcan, totul despre Insula Iubirii, sezonul 6. Radu Vâlcan a dat primele detalii despre noul sezon Insula Iubirii, care va începe în această seară la Antena 1. Deși reality show-ul a ajuns la sezonul 6, prezentatorul mărturisește că încă mai este surprins de reacțiile concurenților. Iată ce dezvăluiri face despre filmările care tocmai s-au încheiat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan a făcut recent dezvăluiri despre Insula Iubirii, reality show-ul care pune la încercare dragostea unor cupluri aparent solide și care, paradoxal, reușește să formeze, dar și să destrame cupluri. Concurenții sunt filmați 24 din 24 de ore, poveștile sunt adevărate, la fel și reacțiile concurenților, așadar telespectatorii vor trăi la intensitate maximă alături de ei.

insula-iubirii-4-crop-1647425026insula-iubirii-4-crop-1647425026

Radu Vâlcan, totul despre Insula Iubirii, sezonul 6

Din această seară, cuplurile participante la Insula Iubirii vor trăi, la intensitate maximă, povești neașteptate, unele transformate în relații noi de iubire, și chiar și cele mai solide cupluri vor experimenta trădarea și dezamăgirea. Radu Vâlcan a vorbit în premieră despre noul sezon Insula Iubirii, mărturisind că încă mai este surprins de evoluția poveștilor de dragoste.

„De fiecare dată sunt surprins. De fiecare dată mă întâlnesc cu situaţii cu care nu îmi imaginam că m-aş putea întâlni, pentru că… Concurenţii, bineînţeles, sunt diferiţi de fiecare dată, poveştile lor de viaţă sunt diferite, personalităţile lor sunt diferite, şi atunci, tot ce înseamnă conţinut pentru emisiune, este din plin. Ei vin pregătiţi acolo, vin după atâtea sezoane', a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Citește și: Tot ce nu știați despre Insula Iubirii. Detalii și imagini din culisele emisiunii

Citește și: De ce s-a mutat artistul Ion Lăceanu la căminul de bătrâni: „După decesul soției…'

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Cât despre veridicitatea poveștilor, prezentatorul ne asigură că totul este real și că cele 5 cupluri, alături de cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine, sunt filmate non-stop.

Trebuie să vii la filmare, trebuie să te aşezi unde este camera, este un reality. În mare parte a timpului, evident că ei sunt lăsaţi să facă absolut tot ce îşi doresc. Şi… Da, sunt filmaţi 24/24, poveştile sunt adevărate. Evident că mă întreabă lumea, de fiecare dată mă întreabă: ”Nu este nicio făcătură, totul este real, este pe bune, oamenii aceia chiar sunt împreună?”. Da, sunt împreună', a dezvăluit Radu Vâlcan pentru sursa citată.

Cea mai șocantă poveste de pe Insula Iubirii

Radu Vâlcan a amintit apoi despre una dintre cele mai șocante povești de pe Insula Iubirii. Este vorba despre o poveste petrecută în sezonul 2 al emisiunii. Atunci, Hamude Kilani și Loredana Badea au decis să meargă împreună în Thailanda pentru a da testul suprem al fidelității. Deși nimeni nu ar fi crezut că cei doi nu vor rezista ispitelor, iată că Loredana s-a îndrăgostit de ispita Sorin și… au ajuns și în dormitor.

„A fost povestea aceea celebră, cu Hamude şi iubita lui, la vremea respectivă, Loredana, despre care, pentru ei, precum cuplu, puteam să bag mâna în foc că nu se va întâmpla nimic cu ei, absolut nimic, şi iată că, s-a întâmplat. La un moment dat, cursul evenimentelor, toţi ochii erau ţintiţi către ei, către cuplul respectiv. El era cu suferinţa lui acolo, o iubea sincer.

Sunt cupluri la care, efectiv, nu te aştepţi. Nu te aştepţi, încă de când îi vezi la casting, de când îi vezi în timpul filmărilor, acolo, după câteva zile petrecute acolo, n-ai spune. De aici şi surprinderea, de fiecare dată, că spuneai mai devreme dacă mai sunt surprins, da, pentru că au loc situaţii de genul acesta', a mai dezvăluit Radu Vâlcan, conform sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton