Pepe, primele detalii despre botezul fiului său și al lui Yasmine Ody: "Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți"

 Raiciu Adriana
.

Pepe este în culmea fericirii de când a aflat că o să devină tătic pentru treia oară! Iubita lui, Yasmine Ody, mai are puțin până când va aduce pe lume băiețelul, așă că părinții au început deja să facă primele pregătiri. În cadrul unui interviu, cântărețul a oferit și primele detalii despre botezul micuțului. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pepe este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Deși are un mare succes în carieră, norocul în dragoste l-a ocolit până de curând. După două căsnicii ratate, el și-a găsit liniștea acum în brațele lui Yasmine Ody, femeia care îi va oferi un copil în viitorul apropiat.

1-Pepe-21-Pepe-2

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pepe a anunțat că o să devină părinte pentru a treia oară, iar de data aceasta o să fie tată de băiețel. Tot mai multe imagini cu iubita artistului însărcinată au apărut pe rețelele de socializare, iar acesta a vorbit acum și despre botezul micuțului. Iată declarațiile făcute de cântăreț!

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Citește și: Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman:'S-a bucurat, a suflat în lumânări'

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…'

Pepe, primele informații despre botezul fiului său

Pepe a fost invitat la o emisiune de televiziune și a vorbit despre perioada extrem de frumoasă prin care trece. Printre altele, a precizat și numele pe care urmează să i-l dea fiului său. Cântărețul a ales ca pe micuț să îl cheme Pepe Junior.

De asemenea, a continuat și a mai vorbit și despre botezul micuțului. Deși mai sunt mai mult de două luni până când Yasmine va aduce pe lume bebelușul, cei doi îndrăgostiți se pare că s-au gândit deja la evenimentul cel mare. Aceștia își doresc ca botezul să fie cât mai discret, întrucât vor se bucure de aceste momente în liniște.

'Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi', a spus Pepe la Antena Stars.

Pepe este pregătit pentru venirea fiului său pe lume

Ba chiar mai mult, fostul soț al Ralucăi Pascu spune că este pregătit pentru venirea pe lume celui de-al treilea copil. A pregătit totul până la ultimul detaliu, iar acum așteaptă momentul în care o să îl strângă la piept.

'Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește', a mai zis el.

sursă foto- Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton