Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022. Andreea Marin: „Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul” / EXCLUSIV

.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022. Andreea Marin a fost aseară amfitrioana Galei Atipic Beauty, eveniment social umanitar, aflat la cea de-a XVII-a ediție, și care a avut loc la Palatul Parlamentului.  Spectacolul a fost deschis de Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, care s-a alăturat astfel cauzei susținută de Andreea Marin. Modelele Atipic Beauty, deși trăiesc în scaune rulante, sunt modele de viață prin atitudinea lor în fața dizabilității, demonstrând că nu e neapărat o piedică  pentru a clădi ceva durabil, ci poate fi transformată într-o motivație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022. Vedetele serii pe podium au fost artiști, sportive de performanță, oameni de televiziune, de afaceri care au făcut echipă cu modelele de viață în scaune rulante și care au defilat împreună în creații strălucitoare ale designerilor, aducând astfel un omagiu frumuseții ce există în oameni, dincolo de aparențe.

andreea-marin-gala-atipic-beauty-8andreea-marin-gala-atipic-beauty-8

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022.

Evenimentul a fost deschis de fiul lui Ștefan Bănică, prezent pentru prima data în rol de actor, dar și de model. Radu Ștefan a participat la eveniment și în 2019, dar în calitate de invitat, în public.

Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și într-adevăr foarte potrivită. Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Marin.

Andreea Marin i-a avut alături pe Violeta și Adrian Brâncoveanu

Printre cei 1000 de oameni care au participat la Gala Atipic Beauty s-au numărat și cele două persoane importante din viața ei: fiica, Violeta, și partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.  Suntem o familie, e firesc să fie așa. În mod concret Violeta nu m-a ajutat la gală, pentru că ea are final de am și a avut o mulțime de examene. Cred că ne-am ajutat reciproc prin a ne respecta fiecare munca celeilalte. Liniștea e acasă și dragostea celorlalți este foarte importantă pentru a avea această putere să creezi lucruri mari. Dacă nu ești bine în suflet și acasă, mintea ta nu poate fi deschisă spre asemenea lucruri creative', ne-a spus Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „E o potrivire între noi mai rar întâlnită”

Citește și: Cel mai important sfat pe care l-a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui: „Să stau în…'

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu…' / EXCLUSIV

Gala Atipic Beauty a schimbat legi și mentalități

Din momentul întâlnirii Andreei Marin cu Magda Coman, inițiatoarea mișcării Atipic Beauty în România, acest eveniment a devenit o tradiție an de an. E foarte emoționant ce se întâmplă aici și mai ales faptul că determică schimbări reale în societate, în legislație toată această poveste. Nu este doar o prezentare de modă atipică în care într-adevăr modele în scaune cu rotile, oameni realizați, oameni care fac mai mult decât noi cei perfect sănătoși, își dau mâna cu personlități din diverse domenii și cu designeri care le creează ținutele, și în felul acesta realizăm un spectacol în care pun și artiști cu voci extraordinare umărul și iese această poveste minunată, emoționantă, dar după ea se schimbă lucruri în societate.

Am schimbat legi între timp, am schimbat mentalități, sunt proiecte care derivă din acest proiect, sunt oameni care se cunosc, e un creuzet în care se întâlnesc oameni ce pot să facă bine și care altfel nu se găsesc unii pe alții. În felul acesta își dau mâna și pornesc la drum împreună, e minunat ce se întâmplă, iar companiile pe care le ați văzut în această seară din ce în ce mai mult se implică în mod concret. Nu vorbim doar de o implicare așa pe câteva ore, într-o seară strălucitoare, ci se implică în viața oamenilor cu dizabilități și implicit în viața noastră, pentru că dacă ei sunt mai bine, cu toții suntem mai bine', a declarat, pentru revista VIVA!, Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton