Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu. Cum s-a filmat tânărul

 Raiciu Adriana
.

Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu. Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a stârnit hohote de râs pe Internet, după ce a postat un videoclip în care o imita pe Loredana Chivu. Filmulețul a strâns mii de aprecieri și o mulțime de vizualizări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică are trei copii. Radu Ștefan Bănică este cel mai mare dintre aceștia și îi urmează calea tatălui, este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale', dar cochetează și cu muzică. Totodată, tânărul este extrem de activ în mediul online și postează tot timpul videoclipuri pe contul său de TikTok.

andreea-marin-gala-atipic-beauty-1-1-683×1024-1andreea-marin-gala-atipic-beauty-1-1-683×1024-1

Loredana Chivu a oferit un interviu în care era întreabtă ce ar alege între două mașini de lux. Reacția vedetei a stârnit hohote de râs în mediul online, iar mulți au ironizat-o. A venit și rândul lui Radu să o imite și a făcut-o atât de bine, încât a strâns peste 30.000 de aprecieri.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva: „Abia terminasem Bac-ul și…’

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme / EXCLUSIV

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație: „Am cerut-o într-un mod foarte inedit’

Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu

După videoclipul care a devenit viral cu Loredana Chivu, tot mai multe persoane din mediul online au decis să o imite pe vedetă. Ei bine, acum a venit și rândul lui Radu Bănică să facă un pamflet. Și-a pus o perucă blondă, s-a machiat corespunzător și a apăsat butonul de REC. Și cel mai important aspect este că a intrat în pielea personajului așa cum trebuie!

În doar câteva ore de la publicare, filmulețul a strâns peste 30.000 de aprecieri și o mulțime de vizulizări, semn că internauții s-au distrat pe cinste când l-au văzut.

@denismtr

Rolls Royce sau Urus? 😂😂

♬ sunet original – Denis

Radu Ștefan Bănică a participat la Te cunosc de undeva

Radu Ștefan Bănică a participat la emisiunea Te cunosc de undeva și a reușit să aducă tot timpul un zâmbetul pe chipul celor de acasă. Provocarea cea mai mare a fost atunci când a fost nevoit să intre în pielea unui personaj feminin, însă a trecut cu brio peste toate probele.

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă’, a declarat Radu Ștefan.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton