Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, răspunde declarațiilor făcute de Gina Matche: "Începe să se ducă puțin în partea de hărțuire. Nu ne-am întâlnit..."

 Radulescu Ruxandra
.

Radu Siffredi răspunde declarațiilor făcute de Gina Matche. Oana Matache divorțat de fostul soț, Răzvan Miheț, generând o avalanșă de critici, mai ales că s-a afișat alături de noul iubit, Radu Siffredi. Imaginea nonconformistă și limbajul nefiltrat, l-au transformat iubitul Oanei Matache într-un „paria”. Gina Matache a făcut gestul extrem de a posta o poză cu Radu pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj denigrator. Radu a reacționat la comportamentul Ginei Matache, exprimându-și respectul față de aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Siffredi răspunde declarațiilor făcute de Gina Matche. Oana Matache, 31 de ani, și Radu Siffredi, 28 de ani, sunt noul cuplu care a bulversat showbiz-ul din România. Sora Deliei s-a despărțit de soțul Răzvan Miheț, alături de care este mama a doi copii, și și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Radu Siffredi. Tânărul are un look neconvențional și un limbaj autentic, în care ideile argumentate se îmbină cu exprimări pe alocuri licențioase, într-o comunicare specifică tinerilor din ziua de azi. Atât Oana, cât și iubitul ei, Radu Siffredi, au declarat în cadrul podcasturilor live de pe Twitch că unii membrii ai familiei s-au declarat împotriva relației lor, ceea ce face situația divorțului, prin care trece sora Deliei, cu atât mai grea.

img-37-1img-37-1

Radu Siffredi răspunde declarațiilor făcute de Gina Matche

Gina Matache a lansat un val de critici la adresa partenerului Deliei, fiind contrariată de imaginea tânărului. Mama Deliei a mers într-atât de departe încât să posteze o poză cu partenerul fiicei sale, Oana, cu un mesaj ce trimite la faptul că acesta ar avea probleme mintale. Mulți dintre urmăritorii Ginei Matacheau crezut că cineva i-a spart contul de Instagram, neputând să creadă că ar fi în stare de un asemenea gest. În urma postării Ginei Matache, multe persoane au început să îi trimită mesaje răutăcioase lui Radu Siffredi, astfel că iubitul Oanei a simțit să ofere o reacție.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. În al doilea rând, nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana și în al treilea rând, eu nici nu mă știu cu Gina Matache, nu ne-am întâlnit niciodată față în față. De asta cred că lucrurile pe care le spune despre mine sunt puțin cam prea mult. Pentru cine nu știe ce s-a întâmplat, pentru cine nu știe de acest scandal sau de ce doamna Gina Matache a postat o poză cu mine și mesajul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți'(…)

Să nu vă vină să credeți, dar postarea a fost făcută chiar de Gina Matache, pe care, deși nu o cunosc, eu am respect pentru ea.(…)

A postat și un video cu mine de pe stream în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, nu am voie să vorbesc urât? Eu cred că v-am auzit pe dumneavoastră cu cuvinte mai urâte. (…)

Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei. Pentru că, repet, nu ne-am cunoscut, doamna Gina Matache, și nu e frumos să vorbiți despre mine în felul ăsta. Începe să devină oribil, să se ducă puțin în partea de hărțuire, îmi scriu oamenii mesaje jignitoare’, a explicat Radu Siffredi, actualul iubit al Oanei Matache.

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, despre reacția Deliei: „A fost ok cu noi”

Radu Siffredi a vorbit în timpul podcastului de pe Twitch și cum a reacționat sora Oanei Matache, celebra Delia, la vestea că cei cei doi formează un cuplu. Artista a fost de acord cu noua relație a Oanei Matache cu Radu Siffredi.

Citește și: „Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile'. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți', care se îmbracă în haine neobișnuite', a declarat Radu, iubitul Oanei Matache.

Oana Matache, apel către membrii familiei care îi critică relația: „Nu se gândesc că e un moment deja greu”

Apropo de atitudinea Ginei Matache, Oana Matache a mărturisit că toată critica pe care o primește din partea familiei o afectează foarte mult, inclusiv în ceea ce privește munca, precum și comunicarea cu copiii.

„Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta și știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc. Efectiv mi se pun piedici din toate părțile’, a spus Oana Matache în timpul unei transmisiuni în direct.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton