"Nu mă crede că nu am umblat cu nimeni. I-am zis să pună paparazzii să mă urmărească". Oana Roman susține că Marius Elisei a fost foarte gelos în cei 10 ani de relație

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a dezvăluit că gelozia și reproșurile lui Marius Elisei, în legătură cu o presupusă infidelitate a ei, au reprezentat principalul motiv care a dus la destrămarea relației lor, după 10 ani. Oana Roman a ajuns în punctul în care l-a rugat pe Marius Elisei să pună paparazzi pe urmele ei pentru a se asigura că nu îl înșală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!!

Oana Roman spune că lipsa de încredere a lui Marius Elisei și gelozia lui exagerată au cântărit mult în decizia ei de a pune punct definitiv relației lor, după 10 ani. Oana Roman spune că nu putea face nici un pas în afara casei fără ca Marius Elisei să-i reproșeze că se vede cu un alt bărbat.

206456467_359277572427636_8463627729930200926_n_56222000206456467_359277572427636_8463627729930200926_n_56222000

Oana Roman susține că Marius Elisei a fost tot timpul extrem de gelos

Prezentă în emisiunea lui Capatos de la Antena Stars, Oana Roman a dezvăluit cu ce crize de gelozie s-a confruntat în cei zece ani de relație cu Marius Elisei.

„Unul din motivele principale pentru care această relație la un moment dat nu a mai funcționat sub nicio formă a fost faptul că el niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit din punctul ăsta de vedere niciodată (n.r- că nu l-a înșelat) și vreau să o spun încă o dată și să fie ultima oară când deschid acest subiect.

Nici măcar când am fost divorțată în acte și singură de 6 luni eu nu am ieșit în oraș cu un bărbat. Puteam să mă mărit cu altul. Nu am avut relații, să ne înțelegem. Nu simțeam și nu mi-am dorit, nu m-a interesat subiectul, cum nu mă interesează nici acum.

În cei 10 ani în care eu am trăit cu acest bărbat, din acest punct de vedere eu nu i-am greșit nici măcar o fracțiune de secundă, pe cuvântul meu. Martor îmi e Dumnezeu.

Am gura mare, mă ia gura pe dinainte, dar ce? Eu am negat vreodată lucrurile astea? Niciodată. Da, nene, pe mine mă ia capul, fac ca toate alea. Dar după 30 de minute mi-a trecut și am și uitat. Da, am greșit că m-am enervat, că am zis prostii, că am vorbit prost. Da! Dar nu am făcut rău. Ideea este că și eu am greșit, e normal, nu există om fără greșeală pe lumea asta„, a declarat Oana Roman.

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…’

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme. S-a fotografiat în ipostaze îndrăznețe

Oana Roman a acceptat și paparazzi, doar ca Marius Elisei să scape de gelozie

Oana Roman a ajuns în punctul de a-l ruga pe Marius Elisei să pună paparazzi pe urmele ei, pentru a se convinge că nu îl înșală.

Dar lucrul care a dus, din punctul meu de vedere, la erodarea definitivă a acestei relații este faptul că el nu a vrut să înțeleagă că nu am umblat, că nu m-am văzut, că nu am avut nicio treabă în 10 ani cu nimeni. Reproșurile cele mai mari au fost „Nu am încredere în tine”. În momentul în care nu există încredere, relația aia nu are cum să funcționeze sub nicio formă, chiar dacă iubești foarte tare.

El e prieten cu paparazzii, da? I-am zis: „Băi, sunt prietenii tăi de-o viață. Sună-i, mă, și pune-i să mă urmărească. Când vor, cât vor. Caută-mă în telefon, în ce vrei tu, băi nu ai ce să găsești. Punct. Problema e că dacă ar fi căutat și nu ar fi găsit și-ar fi pierdut singurul argument pe care îl avea. Deci eu din punctul ăsta de vedere sunt curată și împăcată.”', a mai declarat Oana Roman la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton