Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, surprins vizibil îngrijorat, după scandalul cu mama artistei. Cum a fost fotografiat de paparazzi

 Radulescu Ruxandra
.

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, surprins vizibil îngrijorat, după scandalul în care este implicat. Radu Siffredi și Oana Matache au fost foarte aspru judecați pentru relația lor. După ce sora Deliei a decis să divorțeze de tatăl copiilor, Răzvan Miheț, și să se mute cu actualul iubit, noul cuplu nu a mai avut pace. Cei doi s-au săturat să fie ținta criticilor, mai ales din partea Ginei Matache, așa că au decis să fie mai discreți. Recent, Radu Siffredi a fost surprins vizibil îngrijorat și trist, alături de doi prieteni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache, surprins vizibil îngrijorat, după scandalul în care este implicat. Radu Siffredi, 28 de ani, și Oana Matache, 31 de ani, s-au îndrăgostit și au decis să se mute împreună. Sora Deliei era căsătorită, iar tânărul avea o iubită, însă Oana și Radu au decis că cel mai sănătos pentr u relația fiecăruia este să fie sinceri cu partenerii lor. Oana Matche a divorțat și s-a mutat cu Radu, alături de cei doi copii ai ei din căsnicia cu Răzvan Miheț. Cu toate că, atât Oana, cât și Radu, au spus în repetate rânduri că divorțul dintre sora Delia și fostul soț a fost de comun acord și că cei mici sunt îngrijiți și se înțeleg foarte bine cu actualul iubit, Gina Matache a demarat un adevărat val de critici asupra tânărului.

radu-siffresi-5-scaled-r-1200×0-2radu-siffresi-5-scaled-r-1200×0-2

Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache, surprins vizibil îngrijorat S-a întâlnit cu prietenii lui, în oraș

Radu Siffredi a fost judecat în fel și chip pentru aspectul său rebel și mulți au făcut insinuări grave la adresa acestuia, în lipsa oricăror dovezi. Oana Matache a luat recent atitudine și a menționat că este dezamăgită de faptul că o femeie este judecată pentru faptul că a divorțat, iar partenerul ei este jignit în baza aparențelor. Recent, Radu Siffredi a fost surprins vizibil îngândurat și trist pe o stradă din Capitală, alături de doi prieteni, la puțină vreme după ce a transmis și el un mesaj vehement pe Instagram

Radu Siffredi a fost surprins în fața unui local din Capitală, alături de doi prieteni, fiind trist și îngândurat posibil din cauza celor întâmplate cu privire la relația sa cu Oana Matache. Radu a fost fotografiat de paparazzii Mediaflux la o plimbare cu doi prieteni, un băiat și o fată, care au încercat să-i aducă un zâmbet pe buze și să-l facă să nu se mai gîndească o vreme la valul de ură ce s-a abătut asupra lui în ultima vreme.

Radu Siffredi a anunțat acum câteva zile că nu va mai face podcasturi pe Twitch o bună bucată de vreme și așteaptă ca întrega situație să se calmeze.

„Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (…)’, a scris Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!

Citește și:Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: „Aveai gagică, eu aveam soț. De cât timp sunt împreună

Oana Matache, reacție vehementă față de Gina Matache, care a judecat-o pentru relația cu Radu Siffredi

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.„, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton